Loredana Chivu, apariţie ŞOC la mormântul lui Arsenie Boca. Fanii au făcut-o praf FOTO

Loredana Chivu a stârnit controverse în mediul online după ce a publicat o serie de imagini sexy, realizate la mormântul lui Arsenie Boca.

12 sept. 2019, 09:53

Loredana Chivu a făcut o ședință foto sexy în curtea Mănăstirii Prislop, unde se află mormântul duhovnicului Arsenie Boca, publicând ulterior imaginile cu pricina pe rețelele de socializare. Internauții i-au reproșat imediat că la biserică ținuta trebuie să fie cât mai simplă și deloc deocheată, locașul de cult fiind un refugiu pentru cei cu sufletele încărcate, în căutare de Dumnezeu.

Loredana Chivu, apariţie INCENDIARĂ pe plaja din Mamaia. A purtat bikini „invizibili” şi s-a văzut tot! FOTO

Loredana Chivu însă nu vede nimic greșit în imaginile care o înfăţişează în ipostaze provocatoare, în mijlocul pelerinilor veniţi la mormântul lui Arsenie Boca.

„Mi-a ajutat Dumnezeu sa ajung din nou în locul unde îmi găsesc liniştea şi alinarea. Doamna ajută la toată lumea!”, a scris asistenta TV în dreptul pozelor.

Gestul său nu a scăpat de criticile internauţilor, care i-au cerut să nu mai vină la Mănăstirea Prislop, decât atunci când se va îmbrăca decent: „Vezi că ai ajuns la ţanc şi îmbrăcată perfect, pentru că într-una dintre chilii se pozează pentru PlayBoy!”, „Loredana, ştim că eşti credincioasă mai ales operaţiilor estetice. Poţi să mergi şi la doctori să te rogi la ei pentru cum arăţi”.

Loredana Chivu, GAFĂ RUŞINOASĂ. Incredibil: ce s-a observat în zona intimă FOTO

Loredana Chivu a venit însă cu răspunsul care, spune ea, o scapă de păcate: „Erau 40 de grade. Am avut o rochie lungă şi un văl pe cap. Dumnezeu mă ştie şi mă iubeşte aşa cum sunt, pentru sufletul meu. Dumnezeu ne iubeşte pe toţi. Nu judecă un decolteu care era doar pe jumătate şi care s-a văzut la plecare, dupa ce am coborât de la Mormântul Sfânt şi după ce am lăsat Acatistul! Nu mai judecaţi, fiţi umili. Dumnezeu ne vede aşa cum suntem!”.