Loredana Chivu, dezamăgită în dragoste. E singură de Revelion

Fosta asistentă a lui Dan Capatos este împlinită din multe puncte de vedere, dar nu prea are noroc în dragoste! Loredana Chivu a mărturisit că suferă teribil pentru că nu şi-a găsit jumătatea. Gurile rele chiar au speculat că în trecut blonda ar fi încercat să-ţi pună capăt zilelor tot din cauza unui bărbat care se pare că nu-i împărtăşea sentimentele. Atunci, ea a spus că a luat prea multe calmante şi a avent nevoie de îngrijiri medicale.

29 dec. 2016, 13:03
Loredana Chivu, dezamăgită în dragoste. E singură de Revelion

Nu există perioadă din an în care depresia să nu lovească, dar de sărbători această stare se manifestă mai tare ca oricând, iar Loredana Chivu pare să fie una dintre „victime”, scrie click.ro. Blonda s-a confesat pe Facebook şi a lăsat să se înţeleagă că va petrece singură noaptea dintre ani, căci încă îşi mai caută sufletul pereche.

Citeşte şi Revelion în Piaţa George Enescu. Firea: Primăria Capitalei va aduce în dar un spectacol de excepţie cu cei mai iubiţi artişti

„Ce mai e iubirea în ziua de azi? Să-mi răspundă cineva la întrebarea asta..dacă ştie! Am ajuns să trăim degeaba..să alergăm după bani, să trăim pentru aparenţe, pentru cum ne vede lumea..dar fericirea când puneam capul pe pernă care e? Unde sunt bărbaţii care au grijă de femeia lor, o caută şi o iubesc cu toată inima? Unde e bărbatul care nu te lasă orice ar fi? Unde au rămas toate astea? Trăim vremuri triste, am uitat ce contează cu adevărat, iar cei ce mai pun preţ pe sentimente sunt prea puţini şi prea nefericiţi căci nu are cine să le ofere înapoi iubirea pe care o dăruiesc celor de lângă ei..mi-aş fi dorit să mă nasc pe vremea bunicilor mei care împărţeau şi un colţ de pâine şi erau fericiţi..eu nu ştiu să trăiesc altfel decât prin iubire..şi fix asta îmi lipseşte!!Pentru 2017 nu-mi doresc decât să-mi găsesc omul meu bun din lumea asta mare care să-mi vindece tot ceea ce alţii au stricat cu răutatea şi interesul lor!”, a scris Loredana Chivu pe pagina ei de socializare.

Citeşte şi Loredana Chivu, condamnată la muncă în folosul comunităţii

Blonda a plecat de la Antena 1 în urmă cu un an. Ea a fost asistentă la emisiunea lui Dan Capatos.