Loredana Chivu, dezvăluiri emoționante despre momentul în care și-a pierdut tatăl: „M-am dus la culcare cu gândul că tatăl meu trăiește, nu am vrut să cred”

Loredana Chivu este una dintre cele mai controversate personaje mondene de la noi, dar, ca fiecare, are o poveste tristă în spatele zâmbetului jovial. Când era încă prea mică pentru a știi ce sunt adevăratele probleme ale vieții, blondina și-a pierdut tatăl.

29 ian. 2024, 20:37
Loredana Chivu, dezvăluiri emoționante despre momentul în care și-a pierdut tatăl: „M-am dus la culcare cu gândul că tatăl meu trăiește, nu am vrut să cred”
Loredana Chivu, dezvăluiri emoționante despre momentul în care și-a pierdut tatăl: „M-am dus la culcare cu gândul că tatăl meu trăiește, nu am vrut să cred”

Loreanda Chivu duce o viață pe care mulți și-ar dori-o, însă puțini știu prin ce dramă teribilă a trecut când era încă la început de drum în viață.

Citește și: Loredana Chivu e în culmea fericirii! Vedeta a câștigat procesul cu fostul iubit: „A fost ilegal, am trăit o traumă enormă”

Loredana Chivu, despre drama trăită la pierderea tatălui

Loredana Chivu recunoaște că a fost o fată simplă, de la țară, mai exact din satul Lungulețu, care a trecut prin multe pentru a ajunge unde este în prezent. Nu se lasă intimidată și rănită de cei care o atacă prin locul de baștină, ba chiar se mândrește cu acest lucru.

Copilăria blondinei a fost marcată de un eveniment șocant pe care familia nu și-l explică nici acum. Tatăl Loredanei Chivu a decis să își curme viața, iar vestea a devastat-o pe fosta asistentă tv, pe atunci elevă la liceu.

Eu intrasem deja la liceu la București, tata a avut ceva probleme cu jocurile pe acolo pe la noi, dar nu foarte grave, nimic să ne alarmăm. Era un om foarte frumos, foarte puternic, atletic. Aș fi crezut orice pe lumea asta, mai puțin ce s-a întâmplat. Totul s-a întâmplat foarte repede. Eu eram la București când s-a întâmplat cel mai cumplit lucru care i se poate întâmpla unui copil. Eram la București, când am primit un telefon de la o vecină, am răspuns și pur și simplu am auzit doar « Loredana, Ninel s-a sinucis». Și eu nu am crezut, am spus că n-are cum să fie adevărat. Și auzeam în telefon lumea din jur care plângea și atunci am avut așa un moment de nebunie, de neîncredere. Sinceră să fiu n-am crezut, am căzut jos, am leșinat, nu știu exact ce s-a întâmplat pe moment. La câteva ore după ce s-a întâmplat, am mers acasă, el nu era acolo, era la morgă și la fel, eu nu credeam. Parcă și acum văd curtea cu porțile deschise, cum se întâmplă la noi acasă când cineva îți moare și nu am crezut. Eu m-am dus, cred că am avut un moment în care m-am pierdut. Eu m-am dus la culcare în noaptea aia cu gândul că tatăl meu trăiește.(…) El s-a sinucis, s-a spânzurat mai exact. Nu ne-a lăsat niciun bilet, nici măcar o vorbă, orice să știm motivul.(…) A fost ceva neașteptat”, a declarata Loredana Chivu.

Loredana susține că nimeni din familie nu își explică de ce tatăl său a recurs la acest gest. Momentul ales de bărbat pentru a-și pune capăt zilelor a fost ales, parcă, intenționat, fix de aniversarea căsătoriei cu mama blondinei.

Avea și a doua frânghie lângă el. În caz că nu funcționa prima… Ceva rău a fost acolo, peste puterile mele de înțelegere. Cred că nimeni nu are cum să înțeleagă lucrul acesta. Singura problemă era că era bunica mea bolnavă. Nu era beat în acel moment, era treaz. Tata a murit pe 27 februarie, când făcea 20 de ani de căsătorie cu mama”, a mai spus Loredana Chivu.

Citește și: Cât costă să o vezi pe Loredana Chivu pe OnlyFans. Blondina și-a dezvăluit tariful