Cât costă să o vezi pe Loredana Chivu pe OnlyFans. Blondina și-a dezvăluit tariful

Cât costă să o vezi pe Loredana Chivu pe OnlyFans. Recent, blondina și-a anunțat comunitatea de pe rețelele sociale că și-a făcut cont pe celebra platformă destinată adulților și a început să posteze conținut pentru a-și crește veniturile. De altfel, ea a dezvăluit și care este tariful ei pentru imaginile deocheate.

06 iul. 2023, 16:00
Cât costă să o vezi pe Loredana Chivu pe OnlyFans. Blondina și-a dezvăluit tariful
Cât costă să o vezi pe Loredana Chivu pe OnlyFans

Cât costă să o vezi pe Loredana Chivu pe OnlyFans. Descrierea blondinei pe pagină este următoarea: „Bună, sunt Loredana Chivu, am apărut pe coperta Playboy, am fost asistentă TV și model”. Cei care vor să-i vadă mai mult decât poza de profil și de copertă, în care este ilustrată în lenjerie intimă, pot accesa prețurile.

Cât costă să o vezi pe Loredana Chivu pe OnlyFans

Potrivit paginii sale oficiale, dacă vrei să o vezi în ipostaze indecente pentru o lună, trebuie să plătești nu mai puțin de 23 de dolari. Pentru a-și atrage și mai mulți clienți, fosta asistentă TV oferă o reducere de 10% atât la abonamentul pe 3 luni, cât și la cel pe 12 luni.

Prețul pe care îi plătesc cei care se abonează la Loredana Chivu pentru o lună este de 62,10 dolari. Pentru un an întreg, tariful este de 248, 40 dolari.

Nu este singura vedetă din România care ajunge să-și facă un cont pe platforma pentru adulți. Printre cei care au început să posteze pe OnlyFans, se numără și Daniela Crudu, Laurette, Bia Khalifa sau Emy Alupei.

Citește și: Loredana Chivu, urmărită în trafic de fostul iubit. Vedeta are ordin de protecție împotriva lui: „Am sunat la poliție”

Experiența terifiantă prin care a trecut Loredana Chivu

Loredana Chivu a trăit coșmarul vieții ei. Scandalul s-a petrecut în toamna anului trecut la un hotel din Columbia. Vedeta a fost cerută de soție de fostul partener, însă totul s-a schimbat brusc, iar ea a decis să pună rapid punct relației.

Deși a sperat că până la urmă lucrurile se vor rezolva, acest lucru nu s-a întâmplat, ba chiar s-au înrăutățit, iar Loredana Chivu nu a mai avut altă variantă decât să încheie relația. A plecat în Columbia pentru a-și face o operație de reconstrucție a feselor, iar experiența s-a transformat în calvar. A fost bătută și terorizată de logodnicul său, iar din cauza loviturilor a suferit o complicație și a avut nevoie de o altă operație.

Ulterior au urmat și alte evenimente șocante, iar Loredana Chivu s-a ascuns la hotel. A ieșit de acolo doar cu ajutorul poliției. A trecut și prin alte complicații mai apoi. Din cauza loviturilor, Loredanei Chivu i s-a spart siliconul și a trebuit să facă alte numeroase operații ca să-și revină. (Citește AICI declarația vedetei)