Loredana Chivu nu mai poate recupera nimic din bunurile de la fostul iubit. Fosta asistentă tv a suferit o pierdere de peste 125.000 de euro

Loredana Chivu suspină amarnic, după ce instanța de judecată a decis că nu își mai poate recupera niciun bun provenit de la fostul său iubit, Dani Leș. Fosta asistenta tv suferă, așadar, o pierdere de peste 125.000 de euro.

15 mart. 2024, 18:36
Loredana Chivu nu mai poate recupera nimic din bunurile de la fostul iubit. Fosta asistentă tv a suferit o pierdere de peste 125.000 de euro
Loredana Chivu nu mai poate recupera nimic din bunurile de la fostul iubit. Fosta asistentă tv a suferit o pierdere de peste 125.000 de euro

Loredana Chivu nu își mai poate recupera bunurile luat de fostul ei iubit. După luni întregi de procese și scandaluri, blondina își poate lua adio de la bunurile în valoare de peste 125.000 de euro provenite de la fostul său iubit, Dani Leș.

Citește și: Loredana Chivu, dezvăluiri emoționante despre momentul în care și-a pierdut tatăl: „M-am dus la culcare cu gândul că tatăl meu trăiește, nu am vrut să cred”

Loredana Chivu nu mai poate recupera nimic din bunurile de la fostul iubit

După numeroasele amenințări din partea fostului iubit, Loredana Chivu s-a trezit cu executorii judecătorești în casă, de unde i-au luat bunuri costisitoare, de peste 125.000 de euro. Se pare că aceasta are să-i înapoieze lui Dani Leș aproximativ 600.000 de lei, reprezentând o parte din pasivul societății pe care o conduce bărbatulș, însă blondina a negat că ar fi avut vreo contribuție, chiar și declarativă, la afacerea acestuia. Loredana era convinsă că o să își recupereze bunurile, dar decizia judecătorilor a fost împotriva ei.

Instanța a decis ca Loredana Chivu să nu își recupereze lucrurile, hotărâre care este definitivă de data aceasta. Indignată de decizia primită, blondina susține că toate lucrurile erau personale și nu ale fostului ei iubit.

„Nimic nu era dăruit, nu îi aparține nimic din casa respectivă, totul era deja, este casa mea, este luată cu credit ipotecar, al meu propriu și personal (…) Eu mi-am plătit singură avansul la casă, deci nu are nicio legătură, este casa mea”, a declarat Loredana Chivu în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Deși executorii judecătorești au intrat peste ea în casă și i-au pus sechestru pe bunuri, Loredana Chivu a sperat până în ultimul momentul că totul o să revină la normal și își va recupera obiectele prețioase în valoare de peste 125.000 de euro, însă decizia instanței a fost cu totul alta.

„O să vedeți că o să câștig și acest proces. Lui așa îi place să apară în presă, îi place să fie un acuzator. Nimic din casă nu este a lui, nu îi aparține, casă este luată pe un credit ipotecar. Eu îmi plătesc lunar casa, el nu are nicio legătură. Astăzi mi-au luat trei canapele, banda de alergat. El s-a lăudat că le va da de pomană. O să le iau eu înapoi și le voi da eu unei familii nevoiașe”, spunea blondina acum ceva vreme.

Loredana a mai fost acuzată și că are să îi dea fostului partener și o sumă foarte amre de bani, însă fosta asistentă tv a negat că ar fi fost vreodată angajata lui Leș ori că ar fi semnat vreodată vreun act care să aibă legătură cu firma bărbatului.

„Nu mi-am luat niciodată salariu de la el, nu am semnat niciodată nimic în firma lui, nu există! Între mine și el nu a fost o relație de salariu sau împrumut. El acum poate să zică orice. A depus 30 de procese cu aceeași acțiune, sechestru, a găsit un judecător care a aprobat. (…) Același proces a fost respins la Dâmbovița, identic, și îl aprobă în altă parte. Eu ce fac? La mine nu se mișcă treburile, dar la el se mișcă, cu șpagă și cu ce face el. (…) Sunt femeie, vreau să îmi văd și eu de viața mea, să îmi fac familie, să fac copii, am alte treburi de făcut decât să stau să mă cert. Nici măcar nu am făcut public să sunt urmărită, că sunt amenințată, că sunt filmată în sală, nu am mai făcut public nimic pentru că îmi doresc să scap de toate lucrurile astea și nu pot”, a mărturisit Loredana Chivu, pentru Spynews.

Citește și: Loredana Chivu, din nou îndrăgostită! Diva a confirmat relația cu Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam. ”Suntem împreună, i-am cunoscut și fetița, pe Anda nu are rost să o aduc în discuție”