Loredana Chivu, operată de urgență: „Am fost intubată!”. Adevărul despre starea de sănătate a vedetei

Loredana Chivu a suferit o intervenție chirurgicală în Turcia. Vedeta şi-a anunţat fanii că starea ei de sănătate este una bună, iar în aceste momente se recuperează.

31 mai 2022, 08:50

Loredana Chivu, operată de urgență: „Am fost intubată!”. Vedeta și-a făcut o intervenție chirurgicală în Turcia, mai exact liposucție.

Loredana Chivu, operată de urgență: „Am fost intubată!”. Adevărul despre starea de sănătate a vedetei

„Am avut o problemă de sănătate și am făcut această operație pentru mine. Este una dintre cele mai grele și riscante operații. Mă simt cât se poate de bine după operație, care zic eu că este complexă, tocmai ce am ieșit din spital. Acum stau în recuperare, mai stau câteva zile, sunt plecată din țară, sunt în Turcia, aici a avut loc intervenția. Toată lumea a fost foarte atentă cu mine. Am auzit diverse păreri, unele mai aiurea despre Turcia și cumva mi-a fost frică. Cum am trecut eu prin toate problemele pe care le-am avut, mi-a fost frică să plec de la noi din țară, dar acum mă bucur că am ales să vin aici, chiar a fost decizia corectă pentru mine”,  a declarat Loredana Chivu la Antena Stars.

Cum a ajuns Loredana Chivu, o dansatoare în videoclipuri de manele, să conducă un Rolls Royce de 400.000 de euro

„Dumnezeu a făcut să fiu aici, pentru că eram programată la alți doctori, la noi în România, și cumva așa s-a întâmplat, și mă bucur din suflet, pentru că totul a ieșit foarte bine, operația a decurs foarte bine și recuperarea post operatorie, nu am avut dureri cum am auzit în alte cazuri, că sunt dureri destul de mari la această operație, este una dintre cele mai grele și riscane operații”, a mai spus Loredana Chivu.

Cum arată Loredana Chivu nemachiată şi fără filtre. „Adevărata faţă” a blondinei

Loredana Chivu, la un pas de moarte din cauza intervenţiilor estetice: „Am fost operată de 8 ori greșit”