Loredana Chivu, operată de urgență. Anunţ de pe patul de spital: „Aveți grijă de sănătatea voastră”

Ghinionul o urmărește în ultimii ani pe Loredana Chivu, aceasta confruntându-se, din nou, cu probleme grave de sănătate.

07 mart. 2023, 23:39
Loredana Chivu, operată de urgență. Anunţ de pe patul de spital: „Aveți grijă de sănătatea voastră”

Loredana Chivu a  mărturisit motivul pentru care o perioadă a dispărut de pe rețelele de socializare. Fosta asistentă Tv a precizat că totul se datorează unor probleme de sănătate. Din păcate, vedeta începuse să se simtă rău, așa că s-a lăsat pe mâna medicilor.

Loredana Chivu, la un pas de moarte! „Medicii s-au chinuit să-mi ridice tensiunea!”

După ce începutul anului îi aducea Loredanei Chivu un inel de logodnă, în valoare de 90.000 de euro, cu ocazia zilei ei de naștere, iată că  că frumoasa blondină are acum parte de momente mai puțin plăcute. Discretă cu viața ei personală, aceasta declara la momentul logodnei:

„Nu vreau să vorbesc despre evenimentul acesta pentru că lucrurile le țin puțin mai private de ceva vreme în viața mea. A fost o petrecere frumoasă de ziua mea de naștere, am primit un cadou (n.r. inelul de logodnă), nu vreau să-i pun o etichetă.(…) Ca orice femeie e normal că mă gândesc la nuntă, dar în momentul de față e exclusă această variantă pentru că eu consider că mai am multe de făcut înainte să fac vreun pas. Lucrurile vor veni toate la timpul potrivit, momentan lucrurile sunt foarte bine așa cum sunt, vreau să auzi asta din gura mea pentru că s-au spus tot felul de chestii și am zis, mie nu-mi plac etichetele. Până când nu o să mă vedeți măritată, și cu siguranță atunci o să vedeți tot evenimentul și așa mai departe, consider că ceea ce se întâmplă pe plan amoros în viața mea trebuie să țin pentru mine”, declara Loredana pentru Spynews.

Loredana a ajuns la spital
Loredana a ajuns la spital

Aveți grijă de sănătatea voastră

Din păcate, de această dată, Loredana a fost nevoită să își anunțe fanii despre un eveniment mai puțin fericit, și anume că a suferit o intervenție chirurgicală. Se pare că, de această dată nu a mai fost vorba despre o operație de înfrumusețare ci despre o intervenție de urgență la rinichi.

Loredana Chivu s-a logodit. Blondina a primit un inel de 87.000 de euro. Cum arată iubitul ei: „E normal că mă gândesc la nuntă”

„Primesc multe mesaje în care mă întrebați de ce nu mai sunt așa activă pe rețelele de socializare…tocmai am avut o operație la rinichi, sunt bine…revin curând cu forțe proaspete. Aveți grijă de sănătatea voastră!”, a postat fosta asistentă tv, pe contul ei de Instagram.