Loredana Chivu s-a logodit. Blondina a primit un inel de 87.000 de euro. Cum arată iubitul ei: „E normal că mă gândesc la nuntă”

Loredana Chivu s-a logodit. Chiar de ziua de naştere, pe 15 ianuarie, blondina a avut parte de una dintre cele mai frumoase petreceri din viaţa ei. Iubitul ei i-a pregătit o mega surpriză. A cerut-o de soţie, dăruindu-i un inel în valoare de 87.000 de euro.

03 feb. 2023, 08:35
Loredana Chivu s-a logodit. Blondina a primit un inel de 87.000 de euro. Cum arată iubitul ei: „E normal că mă gândesc la nuntă”
Loredana Chivu s-a logodit

Loredana Chivu s-a logodit. Fosta asistentă TV şi-a sărbătorit ziua de naştere pe lux şi opulenţă, la eveniment au fost invitați o mulțime de prieteni și cunoștințe, dar și artiști de seamă ce au întreținut atmosfera, printre care Luis Gabriel și Adrian Minune.

Surpriza serii însă a fost fără doar și poate cererea în căsătorie. Loredana Chivu a povestit despre acest eveniment important. Chiar dacă a recunoscut că a primit un inel în valoare de 87.000 de euro, blondina preferă să fie discretă şi precizează că toate lucrurile se vor întâmpla la momentul potrivit și vrea să-și țină viața amoroasă cât mai departe de ochii curioșilor.

Citeşte şi: Loredana Chivu trece prin momente grele. Anunţul făcut de blondină: „Pur și simplu mă îndepărtez”

Loredana Chivu s-a logodit

Nu vreau să vorbesc despre evenimentul acesta pentru că lucrurile le țin puțin mai private de ceva vreme în viața mea. A fost o petrecere frumoasă de ziua mea de naștere, am primit un cadou (n.r. inelul de logodnă), nu vreau să-i pun o etichetă.

Nu știu cât contează valoarea materială, contează mai mult valorea sentimentală a oricăui cadou din lumea asta. După cum spuneam și mai devreme nu prea vreau să dau o etichetă sau să zic că sunt într-un anumit punct din viața mea. Am primit un cadou frumos și cam atât!

Ca orice femeie e normal că mă gândesc la nuntă, dar în momentul de față e exclusă această variantă pentru că eu consider că mai am multe de făcut înainte să fac vreun pas.

Lucrurile vor veni toate la timpul potrivit, momentan lucrurile sunt foarte bine așa cum sunt, vreau să auzi asta din gura mea pentru că s-au spus tot felul de chestii și am zis, mie nu-mi plac etichetele. P

Până când nu o să mă vedeți măritată, și cu siguranță atunci o să vedeți tot evenimentul și așa mai departe, consider că ceea ce se întâmplă pe plan amoros în viața mea trebuie să țin pentru mine”, a mărturisit Loredana Chivu, pentru Spynews.ro.

Totuși, cu toate că nu se gândește la nuntă în curând, a spus că evenimentul în sine va fi unul foarte spectaculos atunci când se va dechide să-l facă.

E un lucru pe care l-am învățat în mulți ani de zile, mi-a luat ceva să învățat lecția aceasta, iar de aceea lucrurile care contează cu adevărat pentru tine le ții private pentru că în general ceea ce ce oamenii nu știu, nu pot ruina.

Sinceră să fiu nici nu m-am gândit, poate dacă mă întrebai acum câțiva ani poate aș fi avut un răspuns la întrebarea asta, nu m-am gândit cum o să arate nunta mea, dar știu sigur că va fi ceva spectaculos, că așa îmi e și firea mea, puțin mai excentrică. Atunci când va fi momentul potrivit o să se întâmple ceea ce trebuie să se întâmple”, a mai precizat Loredana Chivu.