Loredana Chivu, urmărită în trafic de fostul iubit. Vedeta are ordin de protecție împotriva lui: „Am sunat la poliție”

Loredana Chivu a fost urmărită în trafic de fostul ei iubit, împotriva căruia are și un ordin de protecție. Vedeta a sunat imediat la poliție.

05 mai 2023, 18:48
Loredana Chivu, urmărită în trafic de fostul iubit. Vedeta are ordin de protecție împotriva lui: „Am sunat la poliție”
Loredana Chivu a fost urmărită în trafic de fostul logodnic

Loredana Chivu a fost urmărită în trafic de fostul partener, împotriva căruia a obșinut recent și un ordin de restricție. Vedeta a afirmat că în trecut a fost lovită de bărbat și a declarat că îi este teamă pentru viața ei.

Conform spuselor sale, incidentul a vut loc după ce fosta asistentă de televiziune a văzut mașina fostului iubit care o urmărea și îi făcea semne ciudate.

Citește și: Experiența terifiantă prin care a trecut Loredana Chivu. Vedeta a fost snopită în bătaie de logodnic: „A trebuit să ies cu poliția din hotel pentru că a aflat unde stăteam”

Loredana Chivu a sunat la poliție, iar mai apoi a mers la secție, unde a depus o plângere împotriva bărbatului care ar fi încălcat ordinul de protecție. Vedeta spune că are toate dovezile agresiunilor fizice pe care le-a suferit din cauza bărbatului și se teme pentru viața ei, mai ales pentru că este o persoană influentă.

„Am văzut că eram urmărită de fostul meu concubin, ca nici nu vreau să îl numesc în vreun fel… Era cu una dintre mașinile lui. Mașina aia a lui a fost la mine. (…) Mi-a făcut niște semne, nu am înțeles ce. (…) Am sunat la poliție, el a rămas blocat în trafic. Cei de la poliție m-au pus sa aștept pe avarii, am așteptat. (…) Am mers apoi la secția 2 unde am depus plangerea și acum să văd ce se întâmplă. (…) Am vorbit cu domnul avocat și mi-a spus că el a încălcat ordinul de protecție”, a declarat vedeta pentur spynews.ro.

Citește și: Loredana Chivu s-a despărțit de iubit, după ce i-a oferit un inel de logodnă în valoare de 90.000 de euro

Vedeta se simte intimidată atât de fostul iubit, cât și de interlopii din Capitală, având nevoie de un ordin de protecție pentru a se simți în siguranță. Loredana Chivu a fost la tribunal în urmă cu doar câteva zile pentru a cere prelungirea ordinului de restricție împotriva fostului partener, dar a fost respinsă. Ea spune că va pune toate dovezile la dispoziție pemtri a se asigura că va fi protejată.

„Eu, ca femeie, sunt intimidată nu doar de acest individ și de interlopii Bucureștiului. Ce fac eu cu viața mea dacă nu obțin acest ordin de protecție. A rămas în ordin de pronunțare.Nu prea am avut dovezi, toate au fost pe un stic și mi-a fost respins. O să pun la dispoziție toate dovezile. Nu poți să vii să minți cu nonșalanță”, a declarat aceasta.