Loredana Chivu, urmărită în trafic de fostul iubit. Vedeta are ordin de protecție împotriva lui: „Am sunat la poliție”

Loredana Chivu a fost urmărită în trafic de fostul ei iubit, împotriva căruia are și un ordin de protecție. Vedeta a sunat imediat la poliție.
Alina Costache
05 mai 2023, 18:48
Loredana Chivu, urmărită în trafic de fostul iubit. Vedeta are ordin de protecție împotriva lui: „Am sunat la poliție”
Loredana Chivu a fost urmărită în trafic de fostul logodnic

Loredana Chivu a fost urmărită în trafic de fostul partener, împotriva căruia a obșinut recent și un ordin de restricție. Vedeta a afirmat că în trecut a fost lovită de bărbat și a declarat că îi este teamă pentru viața ei.

Conform spuselor sale, incidentul a vut loc după ce fosta asistentă de televiziune a văzut mașina fostului iubit care o urmărea și îi făcea semne ciudate.

Citește și: Experiența terifiantă prin care a trecut Loredana Chivu. Vedeta a fost snopită în bătaie de logodnic: „A trebuit să ies cu poliția din hotel pentru că a aflat unde stăteam”

Loredana Chivu a sunat la poliție, iar mai apoi a mers la secție, unde a depus o plângere împotriva bărbatului care ar fi încălcat ordinul de protecție. Vedeta spune că are toate dovezile agresiunilor fizice pe care le-a suferit din cauza bărbatului și se teme pentru viața ei, mai ales pentru că este o persoană influentă.

„Am văzut că eram urmărită de fostul meu concubin, ca nici nu vreau să îl numesc în vreun fel… Era cu una dintre mașinile lui. Mașina aia a lui a fost la mine. (…) Mi-a făcut niște semne, nu am înțeles ce. (…) Am sunat la poliție, el a rămas blocat în trafic. Cei de la poliție m-au pus sa aștept pe avarii, am așteptat. (…) Am mers apoi la secția 2 unde am depus plangerea și acum să văd ce se întâmplă. (…) Am vorbit cu domnul avocat și mi-a spus că el a încălcat ordinul de protecție”, a declarat vedeta pentur spynews.ro.

Citește și: Loredana Chivu s-a despărțit de iubit, după ce i-a oferit un inel de logodnă în valoare de 90.000 de euro

Vedeta se simte intimidată atât de fostul iubit, cât și de interlopii din Capitală, având nevoie de un ordin de protecție pentru a se simți în siguranță. Loredana Chivu a fost la tribunal în urmă cu doar câteva zile pentru a cere prelungirea ordinului de restricție împotriva fostului partener, dar a fost respinsă. Ea spune că va pune toate dovezile la dispoziție pemtri a se asigura că va fi protejată.

„Eu, ca femeie, sunt intimidată nu doar de acest individ și de interlopii Bucureștiului. Ce fac eu cu viața mea dacă nu obțin acest ordin de protecție. A rămas în ordin de pronunțare.Nu prea am avut dovezi, toate au fost pe un stic și mi-a fost respins. O să pun la dispoziție toate dovezile. Nu poți să vii să minți cu nonșalanță”, a declarat aceasta.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!