Loredana Chivu vrea un nou ordin de restricție pentru fostul iubit! De ce a ajuns blondina din nou în fața polițiștilor

Loredana Chivu și fostul ei iubit sunt încă la cuțite după ce blondina a câștigat trei procese împotriva acestuia. Fosta prezentatoare TV își dorește să mai obțină încă un ordin de restricție pentru a se proteja de acesta.

25 mart. 2024, 17:53
Loredana Chivu vrea un nou ordin de restricție pentru fostul iubit! De ce a ajuns blondina din nou în fața polițiștilor

Scandalul dintre Loredana Chivu și fostul iubit este departe de a se fi terminat. Cei doi sunt implicați în numeroase dispute legale, iar recent fosta asistentă TV a fost din nou supusă unei executări. Loredana Chivu ia în considerare să solicite un alt ordin de restricție împotriva fostului său partener.

Citește și: Nicolae Guță face furori pe TikTok! Suma uriașă pe care a strâns-o manelistul, după ultimul live pe platformă. Creatorii de conținut visează la asemenea cifre

A trecut aproape un an de la momentul în care Loredana Chivu a obținut un ordin de restricție împotriva fostului său iubit. Cu toate acestea, conflictul nu pare să se încheie. Mai mult, aceasta dezvăluie că situația s-a agravat de când și-a reconstruit viața.

Loredana Chivu a câștigat trei procese împotriva fostului său iubit în ultima perioadă. De asemenea, afirmă că nu are nicio legătură cu firma deținută de acesta și nu înțelege de ce este implicată în litigii cu aceasta.

„Am câștigat trei procese în ultima săptămână. Legat de firma lui, eu nu am avut nici o calitate, sunt problemele lui, să și le asume. Nici măcar nu știu unde este sediul. Eu nu am avut o relație cu firma lui. Tot ce a făcut și face el sunt infracțiunile lui, pentru că el avea calitate de administrator. Ce face el acum sunt niște măgării, intimidări. Legat de procese, abuzează de organele statului. Trebuie să ai probeme grave pentru a urmării o femei, a o bate, a o da în judecată”, a declarat Loredana Chivu pentru Spynews.ro

Fosta asistentă TV mărturisește că a fost urmărit, a primit amenințări și jigniri, după ce a apărut public cu actualul partener. Mai mult decât atât, Loredana Chivu a făcut o nouă plângere la poliție și se gândește să ceară din nou ordin de restricție împotriva bărbatului.

„După ce am apărut public cu noul meu iubit, el mă urmărea, șoferul lui stătea la mine la bloc. M-a urmărit în Istanbul, a trimis poze de acolo, am primit amenințări, am primit jigniri pe numărul meu de telefon. De asemenea, am fost urmărită și la sală. Am depus o plângere în acest sens, am toate dovezilie. M-am gândi să cer un nou ordin de protecție. Eu sper ca cine, care are autoritate în acest sens, să îl oprească pe acest om care nu se mai satură de procese. Lumea trebuie să meargă înainte și să își vadă de problemele reale, nu de niște răzbunări ieftine”, a mai adăugat blondina.

Loredana Chivu discută despre procesul despre care se spune că l-a pierdut. Fosta asistentă TV dezvăluie că este vorba despre o ordonanță prezidențială, iar cererea a fost depusă înainte ca sechestrul să fie instituit, motiv pentru care a fost anulată. Blondina nu se află singură în această luptă, ci are sprijinul actualului său partener, Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam.

Citește și: Gabriela Cristea tună și fulgeră după ce fanii au criticat-o că vinde cozonaci pe internet: „Mă fac în toate felurile doar pentru că muncesc”