Loredana Groza a cântat la nunta Olguţei Vasilescu cu Claudiu Manda. Ce au făcut mirii la o melodie de dragoste VIDEO

Loredana Groza a cântat la nunta Olguţei Vasilescu cu Claudiu Manda.  Solista a cântat una dintre cele mai iubite piese ale sale. Mirii s-au bucurat extraordinar de mult de vocea vedetei, astfel că, auzind versurile de dragoste, s-au luat cu patos în brațe și au dansat până la ultimele aplauze aduse cunoscutei cântărețe. Loredana, vizibil fericită pentru proaspeții însurăței, a flirtat cu camerele ce imortalizau momentul și s-a uitat cu gigășie la aceștia când au început să se miște pe ritmurile melodiei sale.

31 mart. 2019, 07:17
Loredana Groza a cântat la nunta Olguţei Vasilescu cu Claudiu Manda. Ce au făcut mirii la o melodie de dragoste VIDEO

Loredana Groza a fost unii din marii artiști care au fost invitați să încingă atmosfera la nunta Liei Olguța Vasilescu, scrie fanatik.ro. Cunoscuta interpretă a cântat o melodie de dragoste pentru miri. La nuntă au fost așteptate peste 500 de persoane, dintre care, majoritatea oamenilor mari din politică precum: Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu sau premierul Viorica Dăncilă.

Citeşte şi Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda fac nuntă astăzi. Naşul mirilor: O avem pe Loredana Groza, Niculina Stoican VIDEO

„Sunt colegi de partid, biroul politic naţional, din Guvern, parlamentari, colegi din judeţul Dolj, primari, conducerea PSD Dolj, foarte mulţi prieteni şi foarte mulţi apropiaţi. Ciudat, avem emoţii, la vârsta pe care o avem chiar avem emoţii. Cred că 517 persoane au confirmat până în acest moment. Se va servi meniu tradiţional oltenesc, sărmăluţe, friptură, aperitiv, peşte, desert”, a precizat mirele Claudiu Manda, despre persoanele invitații care i-au onorat cu prezența.

VEZI VIDEO AICI.


loading...