Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda fac nuntă astăzi. Naşul mirilor: O avem pe Loredana Groza, Niculina Stoican VIDEO

Peste 500 de invitați, între care și președintele PSD, Liviu Dragnea, sunt așteptați, sâmbătă, la petrecerea nunții lui Claudiu Manda cu Lia Olguța Vasilescu. Evenimentul se desfășoară într-un cort privat în comuna Ișalnița, județul Dolj.

30 mart. 2019, 09:07

UPDATE.  Pe Claudiu il stiu din 1998, eram la TSD amandoi, pe Olguta in 2008 am cunoscut-o intr-o campanie. De atunci avem o relatie frumosa si cu Claudiu si cu doamna. Sunt 517 invitati. Au mers exclusiv pe mana mea, un program cu muzica de toate genurile, greceasca, romanesca. E o seara deosebita, este o nunta deosebita. Ne onoreaza ca au ales locatia din Isalnita si ca au mers pe mana mea. Dorim un eveniment deosebit. Un meniu pe care il avem in cadrul acestei locatii, il pregatim cu bucatarii nostri de la locatie. Este normal. Sarmalute, peste, pulpa de rata. Produse normale. O nunta normala.Dezvelitul nu are loc. Rochia nu are voal si nu este cazul. Hora miresei, dansul mirilor exista in programul din aceasta seara. Intra in program, sunt diversi artisti cu program de 40-50 de minute care isi vor prezenta melodiile. O avem pe Loredana Grozea, Nikolas Papadopoulos, Olguta Berbec, Niculina Stoican, Cristi Banateanu. Numerosi artisti din zona Olteniei. Taraful de la Doina Gorjului.
Ne-a ajutat mult ca sunt in perioada, luna martie. Nu sunt asa multe eveniment de acest gen. Nu este costisitoare. Noi la aceasta locatie avem in fiecare weekend invitati de acest gen”, a declarat naşul mirilor la România TV.

UPDATE. Claudiu Manda a dezvăluit cum s-a cunoscut cu Lia Olguţa Vasilescu. „Ne-am cunoscut prin anul 2000. Olguta era prin presa si in politica, iar eu eram candidat pentru consiliul local. Imediat dupa ce am devenit consilier local a venit şi mi-a luat un interviu. Ne-am vazut atunci şi am inceput sa dialogam. Dupa ce a venit in PSD ne-am sprijinit, am facut echipe, dupa ce ni s-a intamplat divortul la ambii lucrurile au evoluat. Si iata ca am ajuns in aceasta zi speciala.

Cand e ea la emisiuni, cand sunt eu, insa asta ne ajuta sa ne intelegem reciproc”, punctează Manda.

Nunta anului în politica românească. Dragnea şi Viorica Dăncilă, printre invitaţii la nunta Olguţei Vasilescu

Lia Olguţa Vasilescu a subliniat că mama ei foarte suparata cand se uita la tv si vede critici la adresa fiicei sale. „Nu sunt omul pe care il prezinta unii si mama sufera foarte mult, dar  ii iexplic ca asta e poltiica, asa e cand esti persoana publica”. La mine a fost usor. Le-am explicat ca o sa auda si cuvinte care nu ma caracterizeaza”, spune Claudiu Manda.

Cei doi nu vor avea vacanţă pentru luna de miere, fiind implicaţi în campania electorală.

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi Claudiu Manda fac petrecerea de după nuntă, sâmbătă, în jurul orei 18.00, într-un cort privat din comuna doljeană Işalniţa, al cărei primar este chiar naşul mirilor, Ovidiu Flori, scrie mediafax.ro.

Citeşte şi Lia Olguţa Vasilescu, atac la Iohannis: Să se uite în oglindă, să vadă cum arată un om cu 40 de dosare penale

Evenimentul vine după ce, de Dragobete, cei doi s-au căsătorit în faţa ofiţerului de stare civilă şi s-au cununat şi religios. Cununia a fost urmată de o petrecere într-un local din zona centrală a oraşului Craiova.

Surse apropiate mirilor au spus că la nunta Olguţei Vasilescu cu Claudiu Manda sunt aşteptaţi 500 de invitaţi, între care miniştri, parlamentari şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea.