Loredana Groza a câştigat procesul cu Gabi Luncă VIDEO

Loredana Groza a câştigat procesul intentat de Gabi Luncă, în 2012. Solista de muzică lăutărească a pierdut procesul în care a acuzat-o pe Loredana că a interpretat o piesă din repertoriul ei, fără să-i ceară acordul. Judecătorii au decis însă că melodia nu este furată, iar Gabi Luncă trebuie să-i plătească acum divei despăgubiri consistente.

28 ian. 2016, 08:31
Loredana Groza a câştigat procesul cu Gabi Luncă VIDEO

După trei ani de procese, instanţa a decis să-i dea câştig de cauză Loredanei Groza. Mai mult, judecătorii au stabilit că Gabi Luncă trebuie să-i plătească şi despăgubiri de 56.000 de lei, potrivit click.ro.

Scandalul dintre cele două cântăreţe a început în 2012. Regina muzicii lăutăreşti a sesizat instanţa după ce a auzit că Loredana Groza cântă melodia „Cip-Cirip” fără să îi ceară acordul sau să îi plătească drepturi de autor.

La începutul acestui an, judecătorii le-au oferit celor două şansa să ajungă la o înţelegere amiabilă pentru a pune capăt procesului. Apropiaţi ai Loredanei au declarat că Gabi Luncă ar fi cerut însă bani ca să ajungă la o împăcare.

Citeşte şi


loading...