Loredana Groza a plecat în Italia cu Nick Casciaro. Cum au fost surprinşi în aeroport FOTO

Loredana Groza nu se mai dezlipeşte de Nick Casciaro, marele câștigător al emisiunii X Factor. Cei doi susțin concerte împreună și petrec în cluburi, iar relația dintre ei pare să fie una mai profundă decât o simplă prietenie!

24 ian. 2022, 15:00
Loredana Groza a plecat în Italia cu Nick Casciaro. Cum au fost surprinşi în aeroport FOTO

Loredana Groza a plecat în Italia cu Nick Casciaro. Cei doi și-au făcut bagajele și au plecat într-o escapadă în Italia!

Loredana Groza a plecat în Italia cu Nick Casciaro. Cum au fost surprinşi în aeroport FOTO

Nick Casciaro a făcut senzaţie la X Factor, iar antrenoarea lui, Loredana Groza, l-a susținut îndeaproape și l-a ajutat să își îndeplinească visul. Între cei doi s-a născut, astfel, o prietenie strânsă, care continuă şi după finalizarea competiției. Nick Casciaro și Loredana Groza sunt mai tot timpul împreună, susțin concerte și petrec, iar paginile lor de Instagram abundă de clipuri video și fotografii în care se distrează de minune!

Iubita lui Nick Casciaro, prima reacţie despre imaginile incendiare cu logodnicul său şi Loredana Groza

Luni dimineață, Loredana Groza a distribuit pe Instagram un nou clip video în care apare alături de Nick Casciaro. Aflați în aeroport, cei doi se pregăteau să se îmbarce într-un zbor cau destinația Italia, acolo unde, probabil, vor susține mai multe concerte.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Apropierea dintre ei a dat naștere speculațiilor, iar unii fani sunt de părere că între Nick și Loredana s-a înfiripat o poveste de iubire, dar cei doi au dezminițit zvonurile! „Mama mea! Suntem prieteni pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie, deci toți oamenii care tastează lucruri prostești pe Instagram și Facebook doar mă fac să râd mult. Râdem mult pe acest subiect, pentru că e tot parte din industrie, deci OK” , a declarat Nick Casciaro. Acesta se iubește o italiancă pe care o cheamă Maria Sacchi și căreia i-a promis că o ia de soție dacă va câștiga X Factor!