Loredana Groza a sărbătorit „Ziua Vacii”, în India. Cum a fost filmată alături de bovine: „A doua mamă care ne-a dat lapte”

Loredana Groza ne-a obişnuit în ultima vreme cu fotografii care mai de care provocatoare, strângând zeci de mii de like-uri şi comentarii. Aflată în vacanţă, în India, vedeta a fost filmată într-o ipostază rar întânită.

RomaniaTV.net
15 ian. 2020, 20:19
Loredana Groza a sărbătorit „Ziua Vacii”, în India. Cum a fost filmată alături de bovine: „A doua mamă care ne-a dat lapte”

Cântăreaţa a participat la un eveniment, în India, intitulat „Ziua Vacii”, unde bovinele sunt celebrate. Loredana le-a mângâiat, le-a dat să mănânce banane, amintindu-şi cu drag de copilărie, când bea lapte proaspăt de la vacă. Ba chiar mai mult decât atât, blondina a numit „bovina a doua mamă care a dat lapte”.

Going bananas!! Ziua Vacii in India! Celebrand-o pe cea de-a doua mama a noastra care ne-a dat lapte de cand eram mic„, a scris Loredana la filmuleţul distribuit.

Cum se întreţine Loredana Groza la aproape 50 de ani

Loredana Groza este foarte preocupată de felul în care arată, iar acum, în pragul vârstei de 50 de ani, arată demențial. Artista merge periodic la sală și adoptă un stil de viață sănătos, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Cântăreaţa a fost dintotdeauna discretă în legătură cu anumite tratamente la care ea a apelat, însă, multe voci susțin că vedeta a trecut de multe ori pragul medicului estetician, care a ajutat-o să aibă un chip și un trup impecabil. În legătură, însă, cu operațiile estetice, cântăreața a afirmat că secretul frumuseții nu stă în astfel de intervenții. Pe de altă parte însă, de ceva vreme bună, ea pune accent pe latura spirituală.

“Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, a declarat Loredana Groza în cadrul unei emisiuni TV.