Loredana Groza dezvăluie primele detalii despre divorţul de Andrei Boncea. „Mulţi mi-au zis că sunt nebună!”

Loredana Groza a venit cu mărturii șocante într-un podcast moderat de Mihai Morar, dezvăluind aspecte inedite ale divorțului său de producătorul de film Andrei Boncea, după o căsnicie care a durat două decenii.

22 dec. 2023, 16:10
Loredana Groza dezvăluie primele detalii despre divorţul de Andrei Boncea. „Mulţi mi-au zis că sunt nebună!”
Loredana Groza dezvăluie primele detalii despre divorţul de Andrei Boncea. "Mulţi mi-au zis că sunt nebună!"

Loredana Groza dezvăluie primele detalii despre divorţul de Andrei Boncea. Artista a vorbit deschis despre reacțiile critice și despre importanța asumării responsabilității în fața deciziilor de viață.

Cunoscută pentru păstrarea discreției în privința vieții sale personale, Loredana Groza a rupt tăcerea și a făcut declarații cutremurătoare despre divorțul de Andrei Boncea într-un podcast moderat de Mihai Morar. După două decenii de căsnicie, artistă a ales să vorbească deschis despre această perioadă dificilă a vieții sale.

Citeşte şi: Loredana Groza rupe tăcerea după 7 ani. Adevărul despre plecarea intempestivă din Pro TV: „De asta sunt ușile, ca să ieșim pe ele!”

Despre decizia de a nu dezvălui motivele divorțului până acum, Loredana Groza a declarat că nu dorește să expună publicului aspecte intime ale vieții sale. Cu toate acestea, în fața reacțiilor critice, artista a ales să își asume responsabilitatea pentru alegerile sale: „La mine nu a ajuns știrea divorțului, nu cred că e atât de accesată. Eu știu care e adevărul meu și atunci când știu care e adevărul meu, orice spun alții care n-are legătură cu adevărul acesta nu îmi pasă. E ușor să arunci cu noroi, e ușor să jignești, e ușor să faci rău. Nu dau replică, de ce să-mi consum energia? Lasă lumea să vorbească!”.

În ciuda comentariilor negative și a temerilor cu privire la impactul asupra carierei sale, cântăreața a rămas fermă în deciziile sale. „Mulți mi-au zis că sunt nebună, ce o să fac? Ce o să zică lumea? Că o să-mi distrug cariera, chiar și cei apropiați mi-au zis. Îmi asum această răspundere și cred că dacă toată lumea și-ar asuma răspunderea și n-ar da vina pe alții pentru eșecul pe care îl au uneori în viață, ar fi mult mai bine”, a mai spus Loredana Groza.

Citeşte şi: Loredana Groza, mai sinceră ca niciodată. „Societatea ne face să credem că suntem nemuritori, dar tot în pământ ajungem”

Artista a oferit și un sfat puternic celor care trec prin momente dificile, insistând asupra importanței asumării responsabilității pentru a evolua pozitiv. Vedeta a pledat pentru o lume în care oamenii să își recâștige controlul asupra vieții lor și să renunțe la vinovății nejustificate.

„Asta e problema în ziua de azi, lumea nu mai este responsabilă. Dacă e să dau un sfat oamenilor, este să fie responsabili pentru tot!”, a concluzionat Loredana Groza.