Loredana Groza, mai sinceră ca niciodată. Artista l-a lăsat surprins pe Mihai Morar: ”Eu sunt tu și tu ești eu, noi suntem împreună în viața asta. Societatea ne face să credem că suntem nemuritori, dar tot în pământ ajungem”

Loredana Groza are 53 de ani, deși nu îi arată sub nicio formă. Cântăreața a fost invitată la podcast-ul ”Fain&Simplu”, acolo unde a vorbit despre multe subiecte pe care oamenii, în general, nu le bagă în seamă. Ce a declarat artista, află în articol.

21 dec. 2023, 22:04
Loredana Groza, mai sinceră ca niciodată. Artista l-a lăsat surprins pe Mihai Morar: ”Eu sunt tu și tu ești eu, noi suntem împreună în viața asta. Societatea ne face să credem că suntem nemuritori, dar tot în pământ ajungem”

La vârsta de 53 de ani, Loredana Groza arată minunat și pare că este în formă în fiecare zi. Deși are un program încărcat, vedeta își face timp și pentru familie, dar și pentru cariera sa.

Artista a fost invitată la podcastul podcast-ul ”Fain&Simplu”, acolo unde a vorbit despre multe subiecte pe care oamenii, în general, nu le bagă în seamă, însă sunt foarte importante.

Citește și Loredana Groza s-a transformat în Barbie, la 53 de ani: „Ești exact ca o păpușă”. Artista a uimit fanii cu imaginile postate

Loredana Groza este persoana care se bucură din plin de viață și nu se teme să arate nimănui asta, deși gurile rele sunt la orice pas.

”Nu îmi mai este frică de bătrânețe”

Chiar și așa, vedeta care are un trup de invidiat și o energie fantastică, pare mult mai profundă decât a lăsat de înțeles până acum.

Invitată la podcast-ul lui Mihai Morar, Loredana a spus câteva cuvinte cu impact.

„Nu îmi mai este frică de bătrânețe. Pentru că trăiesc în fiecare zi ca și când e ultima mea zi pe pământ, sună dramatic, dar am făcut acest exercițiu și să știi că e cutremurător.

Adică, să spui ”Mâine la ora x nu voi mai fi aici”. Ce faci în aceste ore? Ce le spui copiilor, Mihai? Care e scrisoarea pe care o lași?”, l-a întrebat Loredana pe Mihai Morar, care a rămas fără cuvinte pentru câteva secunde.

De asemenea, aceasta a vorbit și despre faptul că oamenii nu se gândesc la moarte, deși toți ajungem în același loc, adică, în pământ. În goana după avere și superficialitate, uităm, de fapt, ce contează cu adevărat.

Vedeta a precizat faptul că o sfătuiește pe fiica ei să ”trăiască în adevăr”. Chiar și Mihai Morar a rămas plăcut surprins de ceea ce a spus cântăreața.

„Eu îi spun copilului meu să trăiască în adevăr, în primul rând, să nu se mintă și să nu facă pe plac altora. Spun să facă lucruri fără să aștepte să primească ceva în schimb.

Pentru că atunci sufletul tău e curat și liber și întotdeauna să găsească soluția care îi ajută și pe cei din jur, pentru că de multe ori gândim doar pentru noi.

Eu sunt tu și tu ești eu, noi suntem împreună în viața asta, suntem bucățele de viață. Încercăm să ne separăm cu ziduri, cu tot felul de prejudecăți, de religii, concepte, culoarea pielii, dar suntem împreună.

Și cu toții ajungem tot în pământ. Societatea ne face să credem că nu există moarte, nu vorbește nimeni despre asta.

Citește și Mariana Moculescu dă startul unui război cu Loredana Groza: „Dragă, revino-ți! Ce show nereușit a avut și cât de prost a cântat”

Vorbim doar despre cum să ne distrăm. Trebuie să știm că întotdeauna e un lucru sigur, acela că murim. Faptul că oamenii se cred nemuritori le dă și această aroganță”, a declarat Loredana Groza.