Loredana Groza, ipostază controversată în faţa lui Smiley: „Să te poți uita sub fusta mea”

Loredana Groza, ipostază controversată în faţa lui Smiley. În urmă cu câteva zile, mai exact pe 10 iunie, artista a împlinit vârsta de 52 de ani şi a organizat o mare petrecere, unde au fost prezente mai multe persoane publice.

21 iun. 2022, 13:47
Loredana Groza, ipostază controversată în faţa lui Smiley: „Să te poți uita sub fusta mea”
Loredana Groza, ipostază controversată în faţa lui Smiley

Loredana Groza, ipostază controversată în faţa lui Smiley. De ziua ei de naștere, artista a susținut un concert într-o locație de fițe din București şi a purtat o rochie argintie. La câteva zile distanţă, cântăreaţa a postat pe reţelele de socializare mai multe imagini de la eveniment, printre care şi una alături de Smiley.

Citeşte şi: Loredana Groza, gest şocant. Ce a putut să-i facă jurata de la X Factor unui tânăr

Loredana Groza, ipostază controversată în faţa lui Smiley

În timp ce interpreta una din piesele ei, aceasta stă aplecată în față, iar iubitul Ginei Pistol se află undeva în spatele ei. „Tu m-ai așezat pe un piedestal, să te poți uita sub fusta mea legal../ Momente din show-ul de ziua mea‘, a scris Loredana Groza în dreptul pozei incendiare, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

De ziua ei, Loredana Groza a decis să facă un gest caritabil și a anunțat atunci că va susține un concert alături de Smiley, pentru a strânge bani pentru Spitalul de Pediatrie din Pitești.

E 10 iunie din nou…A mai trecut un an din viața mea.. un an plin de întâmplări frumoase, alături de voi necontenit! Vă mulțumesc pentru dragostea și loialitatea voastră. De ziua mea va dăruiesc concertul Cântece pentru prieteni în seara asta.

Dragii mei vreau să-i mulțumesc lui Smiley, care a venit cu tot dragul. Pregătim un moment foarte tare și nu întâmplător, concertul ăsta este un concert caritabil și îți mulțumesc foarte tare că ai venit.

Toată lumea m-a întrebat ‘De ce Spitalul din Pitești?, pentru că Smiley e din Pitești„, a scris vedeta pe rețelele de socializare.