Loredana Groza, cu sânii la vedere. Decolteul ameţitor cu care a apărut la TV

Loredana Groza, cu sânii la vedere. Cântăreaţa este foarte dezinhibată în ultima vreme şi nu ezită să poarte ţinute extravagante, care îi lasă la vedere părţile intime. Recent, a apărut la TV cu un decolteu ameţitor, care a atras toate privirile.

11 mai 2022, 10:32

Loredana Groza, cu sânii la vedere. Artista a impresionat prin ţinuta sa, când a intrat în platoul emisiuniii Xtra Night Show. Nu doar cei prezenţi „au făcut ochii cât cepele”, ci şi telespectatorii, care au stat lipiţi de micul ecran, admirând-o pe celebra cântăreaţă.

Citeşte şi: Loredana Groza și-a şocat fanii cu o schimbare radicală de look: „Ai început să semeni din ce în ce mai mult cu Drăguşanca”

Loredana Groza, cu sânii la vedere

Nu este prima dată când vedeta atrage privirile cu ţinutele extravangante pe care le poartă. Loredana Groza postează des imagini sexy pe reţelele de socializare, chiar dacă unii prieteni virtuali o critică pentru felul în care arată şi se îmbracă.

Loredana Groza a făcut confesiuni emoționante despre tatăl ei, despre care spune că este un model pentru ea. Artista a ținut să precizeze că acesta este cel mai tare bărbat din viața ei și nu crede că va mai vedea vreodata pe cineva care să fie la fel.

Jurata emisiunii X Factor a mărturisit că tatăl ei a scris o carte, care va fi ecranizată, fapt de care vedeta este foarte mândră și fericită. „Tata e, pentru mine, un model, un erou. Este bărbatul cel mai tare din viața mea, pe care l-am întâlnit și nu cred că voi mai vedea vreodată asemenea bărbat. Se duce într-o prospecție, pentru că a scris o carte, un roman, care va fi ecranizat și sunt foarte fericit pentru el, mi se pare super tare.

Tatăl meu scrie și scrie bine și se pare că povestea pe care a scris-o și povestea pe care a scris-o”, a mărturisit Loredana Groza, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.