Loredana Groza, o nouă apariţie de infarct. Ipostaza în care s-a pozat încinge până şi imaginaţia celor mai cuminţi caractere

Loredana Groza apare în noi ipostaze incendiare pe reţelele sociale. La 51 de ani, artista, care se mândreşte cu o siluetă ce stârneşte invidii chiar şi în rândul fetelor de 20 de ani, încinge până şi imaginaţia celor mai cuminţi caractere.

16 apr. 2022, 17:39
Loredana Groza, o nouă apariţie de infarct. Ipostaza în care s-a pozat încinge până şi imaginaţia celor mai cuminţi caractere

Loredana Groza a distribuit, recent, pe contul ei oficial de Facebook o imagine cu purtând o rochie neagră, foarte transparentă, pe sub care poartă un body închis la culoare. Poza este făcută de la spate, în aşa fel încât vedeta îşi pune în valoare posteriorul îndelung lucrat la sală.

Loredana Groza, o nouă apariţie de infarct

Ca de fiecare dată, reacţiile din partea urmăritorilor au curs. Unii au felicitat-o pentru cum arată, în timp ce alţii au criticat-o pentru faptul că pozează mult prea provocator pentru vârsta pe care o are.

La vârsta ei, cine nu și-ar dori sa aibă, faima, renume și un așa corp sculptat? Haideți să fim serioși, femeia arata bine, chiar daca uneori cam exagerează cu despuiatul!”

„Este frumos, normal, la câte operații are, dar trebui să se uite și în buletin”

„Doamne păzește și maica precista, e sfântul post!”

Citeste si Dana Budeanu o face praf pe Loredana Groza. „Ce este în neregulă cu tine?”

„Frumoasa noastră Loredana e cunoscută în toată lumea pentru frumusețea ei, inteligență și muzică ei! Felicitări și mult succes în continuare!”

„Păcat că ai trecut de 50 de ani”, au fost câteva dintre comentariile apărute în dreptul postării de pe Facebook a Loredanei Groza.

Dieta de slăbire pe care Loredana Groza o ţine ori de câte ori se îngraşă câteva kilograme

Iată în ce constă dieta-minune a îndrăgitei artiste:

Dimineața beau, pe stomacul gol, o cană cu apă fierbinte. De dimineață am mâncat un iaurt și am pus niște semințe de in. Vă recomand și vouă, e foarte sățios”, spune vedeta.

Micul dejun constă în iaurt şi fructe proaspete sau uscate;

Prânzul presupun peste ori carne slabă de pui sau curcan şi o salată;

Pentru desert alege fructe. Acestea sunt sursa de minerale îs vitamine, dar şi de apă;

Cina constă în salate la care adaugă şi seminţe, avocado sau peşte.

În schimb, Loredana Groza a renunţat la dulciuri, zahăr rafinat, junk-food, produse de patiserie şi cofeină.

Pe lângă alimentaţie, artista face şi mult sport: petrece la sală în jur de o oră şi jumătate zilnic.

Citeste si Loredana Groza a recreat scena din Basic Instinct. Cum a fost fotografiată la un eveniment în Abu Dhabi