Loredana Groza a recreat scena din Basic Instinct. Cum a fost fotografiată la un eveniment în Abu Dhabi

Loredana Groza, cu lenjeria intimă la vedere. În ultima vreme, a lăsat inhibiţiile deoparte şi a devenit una dintre cele mai excentrice cântăreţe din România. Deşi criticile sunt extrem de dure din partea fanilor, artista îşi continuă activitatea şi nu încetează să-şi surprindă prietenii virtuali.

14 feb. 2022, 08:27
Loredana Groza a recreat scena din Basic Instinct. Cum a fost fotografiată la un eveniment în Abu Dhabi
Loredana Groza, cu lenjeria intimă la vedere

Loredana Groza, cu lenjeria intimă la vedere. În ultimele imagini postate de vedetă, artista a refăcut celebra scenă din Basic Instinct („Instinct Primar”), într-un mod care a lăsat totul la vedere.

Citeşte şi: Loredana Groza, dans lasciv cu iubita lui Alex Bodi. Afaceristul s-a împăcat cu blondina

Loredana Groza, cu lenjeria intimă la vedere

Deși provoacă multe controverse prin aparițiile sale incendiare, Loredana Groƶa nu pare să fie deranjată de aceste aspecte, fiecare nouă postare fiind dusă la nivelul următor.

Basic Instinct în versiunea mea” a scris Loredana Groza. Se pare că aceasta a fost în Abu Dhabi alături de nimeni altul decât de Nick Casciaro, câştigătorul „X Factor”. Cei doi par a fi nedespărțiți, ceea ce alimentează multe zvonuri.

Ce scrie presa italiană despre Loredana Groza şi Nick Casciaro

Artista i-a fost mentor la X Factor și de atunci, cei doi formează o echipă pe cinste, colaborarea lor continuând și după competiție. După ce au plecat împreună în Italia, presa de acolo a scris despre cei doi.

După ce au petrecut împreună o vacanță la munte și au cântat în diverse locații, artista și elevul ei de la X Factor au plecat în Italia, pentru a înregistra o piesă nouă.

Cu această ocazie, cei doi artiști au făcut o vizită și la sediul consilierului pentru Cultură, Guido Trebo, unde Nick Casciaro fost felicitat în mod oficial din partea orașului Arco pentru performanța sa de la X Factor România.

Cântărețul în vârstă de 32 de ani din Bolzano, deja cunoscut publicului pentru participarea la cea de-a treisprezecea ediție a „Amici’ în 2014, Nick Casciaro, a fost câțiva ani mai târziu și finalistul show-ului Italias Got Talent.

El a venit însoțit de Loredana Groza, mentorul său la X-Factor, cântăreață-compozitoare pop, actriță, dansatoare și persoană publică extrem de cunoscută publicului din România”, au scris jurnaliștii italieni de la ladigetto.it.