Loredana Groza, o nouă apariţie incendiară, la un concert în Mamaia. A aprins imaginaţia bărbaţilor

Loredana Groza a avut, în weekend, concert la Fratelli în Mamaia, iar artista a atras, din nou, toate privirile. În ţinuta „The Galactic Cowgirl”, Loredana a făcut furori, bărbaţii prezenţi fiind încântaţi de prezenţa divei

01 mai 2023, 10:45
Loredana Groza, o nouă apariţie incendiară, la un concert în Mamaia. A aprins imaginaţia bărbaţilor

Loredana Groza a fost, din nou, la înălţimea aşteptărilor, artista făcând spectacol, la un concert susţinut în weekend, la Mamaia. Îmbrăcată într-o ţinută sumară, de piele, Loredana a dansat provocator şi a aprins imaginaţia bărbaţilor prezenţi.

Citeşte şi Cine e persoana care are cel mai lung nume din România. Nu o să crezi câte prenume are

Spectatorii au fost încântati, iar mulţi dintre ei au aruncat cu bani în artistă. După ce imaginile cu Loredana au fost publicate, au existat şi fani care nu au fost de acord cu modul în care artista s-a prezentat pe scenă, considerând prestaţia ca fiind vulgară.

Citeşte şi Cine e partenera lui Cătălin Oprișan. Jurnalistul a dat tot din casă despre familia lui: „Am o tovarășă de apartament de 20 de ani. Am un șoșoi de 15 ani, care joacă baschet profesionist”

La doar o zi după concertul de la Fratelli, cântăreața a urcat pe scena de la Loft Mamaia, unde a făcut, din nou, un show de zile mari, fără să dea semne de oboseală după concertul din seara anterioară.