Cine e partenera lui Cătălin Oprișan. Jurnalistul a dat tot din casă despre familia lui: „Am o tovarășă de apartament de 20 de ani. Am un șoșoi de 15 ani, care joacă baschet profesionist”

Cătălin Oprișan se află de ani de zile în lumina reflectoarelor. S-a făcut plăcut publicului prin carisma lui și prin bagajul de cunoștințe dobândit în anii de lucru în presă. Deși pe jurnalist îl știe o țară întreagă, despre familia lui nu prea se cunosc multe.

01 mai 2023, 09:37
Cine e partenera lui Cătălin Oprișan. Jurnalistul a dat tot din casă despre familia lui: „Am o tovarășă de apartament de 20 de ani. Am un șoșoi de 15 ani, care joacă baschet profesionist”

Fiind o prezență discretă, Cătălin Oprișan preferă să-și țină viața personală doar pentru el. Nu a dorit niciun moment să-și expună familia, însă recent a vorbit despre soția lui.

Sunt mai bine de 20 de ani de când Cătălin Oprișan formează un cuplu cu soția lui. Se înțeleg foarte bine și au și un copil împreună. Fiul jurnalistului are 15 ani, e jucător profesionist de baschet, e vicecampion național și activează în cadrul echipei Leii București.

Citește și Cătălin Oprişan îl loveşte sub centură pe Radu Banciu: „Uneori îl ia gura pe dinainte”

„Am o tovarășă de apartament de 20 de ani. Am un șoșoi de 15 ani, care joacă baschet profesionist. Este vicecampion național, la Leii București. Și una bucată soacră care e mama mea, de când mama nu mai e”, a declarat Cătălin Oprișan pentru Cancan.

Cum și-a început Cătălin Oprișan cariera de jurnalist

Cătălin Oprișan, în vârstă de 46 de ani, și-a început cariera de jurnalist fiind comentator la emisiuni sportive. Apoi, timp de zece ani a făcut parte din echipa „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, unde prezenta știri amuzante telespectatorilor. Din 2022 a renunțat la televiziune pentru radio și a început să prezinte matinalul de la Kiss FM.

Oprișan lucrează ca jurnalist din anul 1993 și este licențiat în Particularități ale limbii presei sportive”. În cariera sa de 30 de ani, Cătălin Oprișan a participat la ultima finală de Cupa Cupelor din istorie și a fost martor la ultimul meci al lui Gheorghe Hagi la Euro 2000, la retragerea sa de la echipa națională. În plus, Cătălin Oprișan a fost corespondent în timpul Campionatului Mondial din Coreea de Sud și Japonia, atunci când Ronaldo a câștigat alături de Brazilia finala.

Pe lângă cariera de jurnalist, Cătălin Oprișan a scris istoria Stelei, „Steaua, Legenda unei echipe de fotbal” și a primit Premiul „Ioan Chirilă”. De asemenea, jurnalistul a mai scris și „Istoria echipei naționale de fotbal a României”, premiată de către Asociația Presei Sportive din România.

Citește și Cătălin Oprișan, despre problemele de sănătate: Am fost zmeu până când organismul, în loc să îți dea un AVC, Doamne Ferește, sau un infarct, îți dă o durere de cap și zice: Am fost băiat cu tine. Du-te de te controlează!

„Eram băiatul cu ziarele în 1996, plecam cu primul 41, stăteam tot în Militari, plecam cu 41, mergeam până la Casa Presei, ne dădeam jos, luam primul sau al doilea autobuz, te duceai până în tipografii, ieșea ziarul la 5.30, era cald, emisiunea matinală începea la 7, oamenii erau obosiți de emisiune la 8 dimineața. Și atunci discutam despre subiectele pe care le găseam în ziare ”, a spus el despre primul său job.