Petrecere de zile mari la Ema Uta. Loredana Groza și Nick Casciaro au celebrat victoria de la X Factor

Loredana Groza se bucură din plin de succesul pe care l-a avut concurentul său Nick Casciaro, cel care a reușit să plece și cu premiul de 40.000 de euro și titlul de X Factorul anului 2021.

29 dec. 2021, 09:02
Petrecere de zile mari la Ema Uta. Loredana Groza și Nick Casciaro au celebrat victoria de la X Factor

Petrecere de zile mari la Ema Uta. După ce a trecut Crăciunul cei doi s-au revăzut pentru a sărbători marea victorie. Este prima dată când un concurent al Loredanei câștigă un concurs de talent-show.

Petrecere de zile mari la Ema Uta. Loredana Groza și Nick Casciaro au celebrat victoria de la X Factor

Marea petrecere a avut loc la Ema Uta, cea mai bună prietenă a Loredanei și fosta iubiă a lui Alex Bodi.

După Crăciun, Loredana Groza și Nick Casciaro au sărbătorit într-un mare fel, mai ales în condițiile în care italianul a plecat acasă cu premiul cel mare, în valoare de 40.000 de euro. Iată cine le-a fost alături!

Invitații s-au distrat pe cinste, iar imaginile postate de fosta iubită a lui Alex Bodi pe contul ei oficial de Instagram sunt dovada vie în acest sens. În fotografii apare Loredana Grozacu o sticlă de șampanie în mână, iar apoi, îmbrățișată cu Nick Casciaro.

Sezonul 10 a fost unul plin de surprize și tineri care au evoluat încă de la audiții. Așadar, participanții care au ajuns în Finală au prezentat nu doar o melodie individuală, ci și una alături de mentorii lor și alta împreună cu un invitat special. Marele câștigător al premiului de 50.000 de euro este Nick Casciaro, care a impresionat cu interpretarea piesei „Who wants to live forever” a trupei Queen, dar și cu duetul de senzație alături de celebra sa mentoră, Loredana Groza.

Italianul a reușit să-i lase pe toți cu gura căscată încă din preselecții. A făcut o impresie bună pe scenă încă de la prima apariție, atât cu vocea lui, cât și cu look-ul său deosebit. El merge în Finala emisiunii, după ce a trecut de Bootcamp și de Battles.

Nick este un tânăr în vârstă de 31 de ani din Italia care a decis să vină la „X Factor” pentru a demonstra tuturor că are o voce bună, nu doar un fizic de invidiat.

Acesta a dezvăluit faptul că a practică sport încă de când era mic, fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role și nu numai. Se consideră o fire atletică și sportivă și iubește mult muzica. Deși știe doar piesa românească „Dragostea din tei”, acest lucru nu l-a oprit pe concurent să participe la „X Factor”.

Citește și: Câștigător X Factor 2021. Fanii au luat foc după ce Nick Casciaro a luat marele premiu. Titlul a fost contestat!