Loredana Groza s-a îmbrăcat complet şi tot a strâns mii de aprecieri FOTOGRAFIA care face furori pe internet

Loredana Groza a postat o fotografie inedită pe contul personal de socializare.

20 nov. 2019, 18:07

Mândră de a fiu moldoveancă! Sunt onorată să port un costum tradițional din #Moldova care aparține lui #SofiaVicoveanca, Regina muzicii populare moldovenești”, a scris Loredana Groza, în urmă cu puțin timp, pe Instagram.

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, difuzată pe Antena 1, cu Loredana invitată, a fost reclamată recent la CNA pentru ţinuta neadecvată a artistei. Loredana Groza continuă să surprindă, iar aparițiile ei provocatoare sunt tot mai dese. După ce a apărut în platoul emisiunii matinale de la Antena 1, cu decolteul la vedere, interpreta şi-a arătat şi lenjeria intimă.

Loredana a inclus în ținutele de scenă rochii foarte decoltate, dar și cu o despicătură care îi lasă la vedere lenjeria intimă, scrie libertatea.ro. Lori a făcut show la un eveniment, la care a cântat în acest weekend.

Citeşte şi Loredana Groza scandalizează din nou, apariţie răvăşitoare pentru fani. „De ce să te îmbraci aşa, ca să ţi se vadă totul?” VIDEO

În urmă cu două săptămâni, la o gală caritabilă, solista ieșea în evidență cu un decolteu în care sânii ei dezgoliți puteau fi admirați aproape în întregime. Lori se află în plin proces de promovare a melodiei „Dependența mea”, interpretată cu trupa Voltaj, iar aparițiile ei sunt spectaculoase.