CUPLU-BOMBĂ în România. Cum au ajuns cele două mari vedete ÎMPREUNĂ

Loredana Groza și Ștefan Bănică vor da startul filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show pentru copii, luna viitoare, la Antena 1.

17 feb. 2020, 16:39
CUPLU-BOMBĂ în România. Cum au ajuns cele două mari vedete ÎMPREUNĂ

Loredana Groza și Ștefan Bănică vor fi jurați în cadrul show-ului „Next Star” și vor intra în pâine luna viitoare, când se va da startul filmărilor pentru un nou sezon al concursului. Dan Negru, gazda acestei competiții televizate, a confirmat informația: „Loredana și Ștefan vor da mai multă valoare programului Next Star, singurul kids-show tv din România”.

Loredana Groza scandalizează din nou, apariţie răvăşitoare pentru fani. „De ce să te îmbraci aşa, ca să ţi se vadă totul?” VIDEO

Loredana Groza a început colaborarea cu PRO TV în 1996, când a avut primele tangențe cu trustul Media Pro. De-a lungul timpului, a vut mai multe piese și albume produse de Media Pro Music. În 2011, când a apărut pe micile ecrane primul sezon al concursului „Vocea României”, Loredana s-a numărat printre jurații emisiunii. Ea a continuat să fie jurat la „Vocea” timp de șapte sezoane, până în anul 2017. În 2019, cântăreața a fost și căpitanul celor 100 de artiști din juriul emisiunii „Cântă cu mine”.

Ştefan Bănică şi fiul său, pentru prima dată împreună în concert LIVE. Imagini emoţionante cu cei doi la Sala Palatului VIDEO

Ștefan Bănică a atins succesul în televiziune în 2008, când a prezentat „Dansez pentru tine”. A dus 14 sezoane la cârma aceleași emisiuni, apoi a fost jurat la X Factor. În trecut, a mai avut apariții pe posturile TVR 1, TVR 2, Tele 7 abc, PRO TV, Prima TV.