Loredana Groza, vacanță de vis în India, în compania Iuliei Vântur: „Vă zic că e frumoasă, e superbă și e fericită”

Loredana Groza se află într-o frumoasă vacanță în India, însoțită fiind de fiica sa, Elena. Acolo, artista s-a întâlnit cu buna ei prietenă, Iulia Vântur.

22 ian. 2024, 21:03

Pe Loredana Groza și Iulia Vântur le leagă o prietenie veche. S-au mai întâlnit și la Londra, iar acum, cântăreața a ajuns la Mumbai și se plimbă peste tot cu Iulia Vântur, iubita celebrului Salman Khan, având parte de un tratament așa cum se cunvine. Cele două vedere s-au filmat și s-au postat pe rețelele sociale.

„Bună seara, Iulia! În sfârșit, de cât timp am programat să vin la Mumbai și uite cine e aici cu mine! Când se adună fetele, Lele! La Mumbai! Incredibil! Îți mulțumesc mult și uite, tuturor celor care o să ne vadă, vă zic că e fumoasă, e superbă, e fericită și că mi-e dor de tine la București, în România! Și îți mulțumesc pentru seara asta!”, i-a mărturisit Loredana Groza bunei sale prietene, Iulia Vântur care  locuiește deja de 10 ani în India.

Citește și: Loredana Groza rupe tăcerea! Suma incredibilă pe care a câștigat-o artista, după ce a vândut 1,5 milioane de albume. ”Era salariul mamei mele”

Iulia Vântur se bucură la rândul ei de prezența Loredanei în țara ei adoptivă și a mărturisit că o să vină în curând la București.

„Bună seara, iubito! Mă bucur mult că ești aici! Și ea e și mai și! Și mie mi-e dor de voi ,dar o să vin, o să vin și acasă!”, a spus Iulia Vântur, cu zâmbetul pe buze.

Looredana Groza a profitat din plin de vacanța în India, a mers la shopping, și-a cumpărat haine tradiționale indiene și a mers la cele mai bune restaurante din Mumbai, petrecând timp de calitate alături de fiica ei, Elena Boncea, care a însoțit-o în vacanța de vis.

Citește și: Câți bani a primit Loredana Groza pentru pozele deocheate din revista cu „iepurași”: „A fost o chestie artistică, nu a fost nimic vulgar”

Având în vedere că luna ianuarie este mai liberă pentru artiști în ceea ce privește evenimentele și concertele, Loredana Groza a reușit să își rezerve o vacanță mai lungă pentru ea și fiica ei, artista fiind plecată de câteva săptămâni, urmând să revină cu forțe proaspete cât de curând pentru că începe sezonul cântărilor.