Loredana Groza, vacanţă în Mexic. Imagini de pe plajă

Loredana Groza se află într-o frumoasă vacanţă, în Mexic. Vedeta a publicat pe reţelele de socializare mai multe imagini de pe o plajă din Tulum, situată în Peninsula Yucatan, un punct turistic renumit pentru ruinele maya.

04 ian. 2021, 11:05
Loredana Groza, vacanţă în Mexic. Imagini de pe plajă
Loredana Groza se află într-o frumoasă vacanţă, în Mexic

Loredana Groza, vacanţă în Mexic. Cântăreaţa a împărtăşit fanilor pe Facebook mai multe imagini si videoclipuri din timpul călătoriei cu avionul până în Mexic. Ajunsă la destinaţie, aceasta se declară fericita şi îi multumeşte soarelui pentru „dragostea pe care i-a scos-o în cale„.

Citeşte şi: Loredana Groza, UMILITĂ! „Hai să te vedem, că la televizor eşti mare şi tare!”

Loredana Groza, vacanţă în Mexic

Loredana Groza se bucură de o vacanţă, în Mexic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Care este, de fapt, relaţia dintre Delia şi Loredana Groza

De-a lungul timpului s-a tot vorbit despre o rivalitate între Delia şi Loredana Groza, iar acum, cele două sunt colege la masa juriului X Factor. Delia a decis să spună adevărul, despre relația sa cu Loredana și cum se înțeleg în cadrul emisiunii.

Citeşte şi: Loredana Groza, dezvăluiri dureroase din copilărie: „Înghiţeam în sec şi ştergeam o lacrimă în colţul ochiului”

Am avut până acum aproximativ două săptămâni  în  care am  filmat  pentru audițiile „X Factor sezonul 9, iar în acest timp ne-am văzut zi de zi și ne-am cunoscut mai bine, am schimbat idei, povești.  

Nu  am  avut  niciodată  altă relație în afara perioadei în care am lucrat împreună pentru o campanie, iar  până  când  ne-am  regăsit  la  „X Factor ne-am intersectat doar înainte de concerte și ne-am salutat. Cred că motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie a fost pentru că nu am avut contextul, însă mereu ne-am apreciat și ne-am respectat ca artiști.

Admir creativitatea ei și faptul că s-a reinventat în tot acest timp și a rezistat în această piață, fiind mereu actuală! Totodată, îmi place faptul că este un om și un artist cu identitate, nu merge cu valul și nu a făcut copromisuri, muzical vorbind, ci a făcut mereu doar ce i-a plăcut și a reprezentat-o”, a declarat Delia pentru Viva.ro.