Loredana Groza, dezvăluiri dureroase din copilărie: „Înghiţeam în sec şi ştergeam o lacrimă în colţul ochiului”

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate şi de succes artiste din România, însă, în copilărie a avut de suferit din cauza unor oameni. După ce în ultima vreme au apărut tot mai multe filmuleţe cu tineri agresaţi de colegi sau părinţi, artista şi-a amintit că a avut parte şi ea de astfel de momente neplăcute.

RomaniaTV.net
18 sept. 2020, 05:52
Loredana Groza, dezvăluiri dureroase din copilărie: „Înghiţeam în sec şi ştergeam o lacrimă în colţul ochiului”

În cadrul unu interviu, Loredana Groza a vorbit despre anumite momente mai puțin plăcute din copilăria sa. „Cu toții la un momentdat în copilăria noastră am avut momente de genul ăsta. Chiar dacă acum ele sunt mai violente și mai mediatizate, din cauza internetului, cu siguranță lumea s-a schimbat și toleranța noastră a devenit intorență.

Nu mai tolerăm oamenii care nu sunt ca noi, nu îi acceptăm pe cei care sunt vulnerabili. Pentru mulți vulnerabilitatea este o slăbiciune, eu cred că a fi vulnerabil e un semn de putere, că poți să te lași deschis, să nu te prefaci că ești altfel și asta este un fel de maturitate pentru mulți copii, ei sunt mult mai puternici ca atacatorii.

Pentru mine este o durere imensă, să știu că sunt atâția copii care suferă, care nu pot să vorbească de teamă și în continuare scietate, părinții, profesorii, nu fac nimic pentru asta. Într-o școală cred că se trece cu vederea, ca și cum ar fi ceva normal dar cred că ține de fiecare dintre noi și de cei apropiați să existe niște reguli mult mai dure legate de aceste umilințe la care sunt supuși copii”, a relatat vedeta.

Citeşte şi: Pictorial sexy cu Delia şi Loredana Groza! Acoperite doar cu un halat, divele apar pentru prima dată împreună pe coperta unei reviste

„Înghițeam în sec, ștergeam o lacrimă în colțul ochiului”

Cântăreața susține faptul că trauma care se creaază va rămâne cu tine o viață întreagă, iar complexul de inferioritate se va resimți toată viața. 

Trauma care se creează este o traumă pe care o porți cu tine o viață întregă, copilul pătrează acest complex de inferioritate, o spun din propria experiență. Am trăit și eu momente de genul ăsta, fratele meu poartă ochelari și când a venit la școală cu lentile groase, toată lumea îl poreclise „chio chio”, și pe mine sora lui „chio chio”.

Sună amuzant acum, dar pentru mine era dureros, nu suportam ca fratele meu să fie umilit și în gura mare să i se spune așa doar pentru că avea ochelari. Pe vremea aceea ochelarii însemnau că ai un handicap fizic, copii îl strigau și „aragaz cu patru ochi”. Acum toată lumea se controlează, atunci era mai dificil.

O altă perioadă în care eram tratată incorect, și chiar de profesori, a fost după ce am început să cânt, să apar la televizor. Aveam un  profesor de tehnologie care îmi spunea „hai Steluța, la tablă, hai să te vedem, că la televizor ești mare și tare”. Voia să mă pună jos. Nu m-a descurajat, eram deja în perioada în care luasem contact cu succesul, asta își dă o anumită putere, încredere. Mă lăsam și nu comentan, înghițeam în sec, ștergeam o lacrimă în colțul ochiului”, a mai declarat cântăreața.