Lorelai Moşneguţu, gest imens de recunoştinţă pentru cei care au ajutat-o să câştige marele premiu

Lorelai Moşneguţu s-a născut fără mâini şi fără femur la ambele picioare, e numai de-o şchioapă, însă Dumnezeu a pus în ea tot talentul, optimismul şi forţa cu care prea puţini dintre noi se pot lăuda. Vorbim despre Lorelai Moşneguţu, fetiţa de 14 ani care vineri seara a câştigat marele premiu de 120.000 de euro de la „Românii au talent” (Pro TV).

04 iun. 2017, 10:28
Lorelai Moşneguţu, gest imens de recunoştinţă pentru cei care au ajutat-o să câştige marele premiu

Lorelai Moşneguţu îşi merită cu adevătat titulatura de „cel mai talentat român”, scrie click.ro. Cu doar două degete, şi acelea de la picioare, fetiţa cântă la pian, la chitară, scrie şi desenează.

Citeşte şi MESAJUL Andrei după ce Lorelai Moşneguţu a câştigat Românii au Talent: Să ştii că m-au impresionat toate apariţiile tale. Dar azi…

A publicat 10 cărţi, are o voce superbă, joacă în piese de teatru, a câştigat zeci de diplome şi trofee, iar vineri seara a primit cea mai mare recunoaştere de până acum – trofeul „Românii au talent”.

După o noapte în care a răspuns la sute de mesaje, în care a râs şi a plâns de fericire, ieri, Lorelai şi mama ei au vorbit despre cum au ajuns aici, despre viaţa lor de până acum şi despre planurile de viitor.

Continuarea articolului AICI.