Fiica lui Ilie Balaci, ACUZAŢII DURE la adresa Sorinei Pintea, ministrul Sănătăţii. „S-a făcut că munceşte, a spus numai prostii!”

Lorena Balaci a făcut declarații răvășitoare despre ultimele clipe de viață ale lui Ilie Balaci şi a atacat-o dur pe Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, care ar fi profitat de moartea tatălui ei pentru a câștiga imagine!

26 oct. 2018, 06:37
Fiica lui Ilie Balaci, ACUZAŢII DURE la adresa Sorinei Pintea, ministrul Sănătăţii. „S-a făcut că munceşte, a spus numai prostii!”

Lorena Balaci a acordat un interviu pentru Libertatea în care a dezvăluit ultimele clipe din viaţa lui Ilie Balaci. În acelaşi timp, fiica fostului mare fotbalist a atacat-o pe Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii.

„S-a spus că familia ar fi cerut autopsia și examenul medico-legal. Nu a cerut familia acest lucru, așa este procedura. Eu știu că, dacă ești resuscitat vreme 30 de minute, inima îți este terminată! Tata a fost resuscitat aproape două ore. Deci, despre ce să mai vorbim? A murit de infarct”, a spus Lorena Balaci.

CÂT A COSTAT înmormântarea lui Ilie Balaci. Primăria Craiova vrea să suporte TOATE CHELTUIELILE

„Tata a fost operat de amigdale. Și le-a scos la 17 ani și avea o problemă ori de câte ori bea ceva rece. I se irita traheea. Și atunci, în dimineața aia, a crezut că este vorba despre același lucru. A sunat-o pe doamna doctor (n.r. Luminiţa Cioroianu, soţia unui fost coleg de la Universitatea Craiova, Florin Cioroianu) și i-a zis „Mă doare un pic gâtul!” tocmai pentru că vorbise mult în seara de dinainte. Până să ajungă dânsa acasă la tata, SMURD-ul era acolo, doctorii îl resuscitau”, a mai spus Lorena Balaci. 

Ancheta în cazul morţii lui Ilie Balaci, la final. Anunţul de ultimă oră al Ministerului Sănătăţii

Fiica lui Ilie Balaci a comentat şi inițiativa mininistrul Sănătății, Sorina Pintea, care a deschis, fără să-i fi cerut nimeni, o anchetă în cazul morții tatălui ei.

„Doamne, ce prostii a putut spune doamna aceasta! Noi, familia, n-am cerut nicio anchetă. Dacă i-aș întâlni pe doctorii aceia de la SMURD, i-aș strânge în brațe și le-aș mulțumi. Au făcut tot ce s-a putut. Când a decis să deschidă ancheta respectivă, doamna ministru a urmărit să-și facă reclamă, să se spună că muncește. Să vadă lumea că lucrează! Mai bine s-ar ocupa de problemele reale din Sănătate, că pleacă lumea cu bacterii din spitale. SMURD-ul a venit la 4 minute de la apel. Echipat cum trebuie. Dacă este o instituție în țara asta în care am încredere, aia este SMURD! Oamenii ăia s-au luptat două ore cu Dumnezeu, ca să-l țină pe tata pe lumea asta! L-au intubat, au făcut tot ce a fost omenește posibil. Am aflat ulterior că elicopterul era pregătit, ca să îl aducă la București, în caz că îl stabilizau și putea fi transportat!”, a declarat Lorena Balaci.

Boala secretă de care suferea Ilie Balaci. Se controla periodic la o clinică din Bucureşti

Interviul integral AICI.