Lorena Buhnici, decizie radicală în scandalul momentului. N-a mai rezistat!

Lorena Buhnici şi-a închis contul de Facebook după ce a primit mii de comentarii dure la unele afirmații recente pe care le-a făcut în mediul online. Soția lui George Buhnici a criticat-o aspru pe o femeie supraponderală care își făcea poze pe plajă, numind-o "balenuţă". Totodată, soţul ei, George Buhnici, a criticat femeile care au "celulită şi vergeturi".

22 iul. 2022, 18:56
Lorena Buhnici, decizie radicală în scandalul momentului. N-a mai rezistat!
Lorena Buhnici, decizie radicală în scandalul momentului

Lorena Buhnici, decizie radicală în scandalul momentului. Afirmaţiile lui George Buhnici au adus-o în atenţia presei şi pe soţia lui, pe al cărei cont de Facebook a apărut o postare jignitoare la adresa unei femei care își făcea poze pe plajă. Reacțiile internauților nu au întâziat să apară, la fel cum s-a întâmplat și după declarațiile controversate ale soțului ei în care o lăuda pentru că „arată a o minoră”. Lorena Buhnici şi-a apărat soţul, însă până la urmă s-a dovedit că şi ea are aceeaşi poziţie în ceea ce privește standardele de frumusețe în cazul femeilor. Acest lucru nu a rămas nepedpsit de opinia publică, iar soția vlogger-ului nu a mai comentariile dure și a luat măsuri pentru a scăpa de ele.

Oana Roman o demolează pe soţia lui George Buhnici: „Aș dispărea din spațiul public. Tu nu ai loc într-o societate civilizată. Nici tu, nici soțul tău”

La fel ca soțul ei, Lorena Buhnici pare să aibă o problemă cu femeile care nu au formele perfecte din punctul ei de vedere, dar aleg să vină la plajă și să poarte costum de baie. „Această balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu a pozat pe nisipurile turcești sub atenta îndrumare a unui fotograf „profesionist”. Cred că îi vor ieși bine toate shooting-urile vara asta”, a scris Lorena Buhnici pe Facebook, alături de mai multe fotografii cu respectiva femeie.

FOTO! „Minora” lui George Buhnici chiar arată beton pentru vârsta ei! Soţia celui mai detestat influencer are 41 de ani şi pozează la greu în costum de baie! Imagini cu Lorena din vacanţele exotice, fără celulită şi vergeturi

Din cauza comentariilor care au urmat, Lorena Buhnici și-a șters contul de Facebook şi a ales să limiteze publicarea comentariilor la postările sale de pe Instagram.