Oana Roman o demolează pe soţia lui George Buhnici: „Aș dispărea din spațiul public. Tu nu ai loc într-o societate civilizată. Nici tu, nici soțul tău”

Oana Roman o demolează pe soţia lui George Buhnici. Nu doar fostul prezentator de la Pro TV a fost pus la zid de o ţară întreagă, ci şi partenera lui de viaţă. Printre vedetele care au desfiinţat-o, se află şi fiica lui Petre Roman.

22 iul. 2022, 11:50
Oana Roman o demolează pe soţia lui George Buhnici: „Aș dispărea din spațiul public. Tu nu ai loc într-o societate civilizată. Nici tu, nici soțul tău”
Oana Roman o demolează pe soţia lui George Buhnici

Oana Roman o demolează pe soţia lui George Buhnici. În primă fază, Lorena a fost taxată de către public pentru faptul că nu a reacţionat şi i-a permis vloggerului să adreseze cuvinte dure la adresa femeilor cu celulită şi vergeturi. Însă, la scurt timp internetul a bubuit la propriu după ce a fost descoperită o postare făcută de soţia lui Buhnic, când jigneşte o femeie la mare. (Citeşte AICI mai multe detalii)

Vezi şi: Ce mesaj îi transmite un medic lui George Buhnici: „Te-aș lua la Terapie Intensivă să vezi cum se roagă un bărbat adevărat pentru soția lui, cu toate bolile și cicatricile din lume”

Oana Roman o demolează pe soţia lui George Buhnici

Postarea Lorenei a devenit virală pe reţelele de socializare, iar mai multe vedete au „linşat-o” pe soţia lui George Buhnici. „De ce ar vrea cineva să facă așa ceva? De ce să jignești gratuit o ființă umană pe care nu o cunoști și despre care nu știi nimic? De ce să fii rău, primitiv și ticălos? De ce? Cu ce te ajută? De unde vine instinctul de a face rău? Ce poate zace într-un om ca să poată face așa ceva? Shame on you (n.r. Să-ți fie rușine), doamna Buhnici.

Aș intra în pământ de rușine și aș dispărea din spațiul public. Aș face acte de caritate și aș merge la biserică să mă rog pentru liniștea sufletului. În mod normal tu nu ai loc într-o societate civilizată. Nici tu, nici soțul tău.

Mai voiam să spun ceva, profesional vorbind. Cazul domnului Buhnici mi se pare cel mai elocvent caz de proastă gestionare a unei situații de criză, pentru că în România, din păcate, din punct de vedere PR, există foarte puțini oameni care știu să gestioneze o situație de criză. Cei care știu meseria asta din păcate sunt foarte puțini.

E clar că acest domn nu are nu PR sau nu unul care să știe să comunice în situații de criză. Sau poate nu l-a ascultat. Dar reacția a fost că l-a îngropat și mai mult. Și sunt afaceri și persoane care au dispărut complet pentru că nu au știut să gestioneze o situație de criză”, a spus Oana Roman, pe InstaStory.