Lorenna sare la gâtul Biancăi Rus după ce a fost „comentată”: „Cine se crede asta, frate?”

Lorenna sare la gâtul Biancăi Rus după ce a fost "comentată" la o emisiune. Scandalul dintre cele două este mai vechi, existând tensiuni încă de anul trecut, în care a fost implicată şi Minodora.

09 iun. 2022, 12:34
Lorenna sare la gâtul Biancăi Rus după ce a fost „comentată”: „Cine se crede asta, frate?”
Lorenna sare la gâtul Biancăi Rus

Lorenna sare la gâtul Biancăi Rus după ce a fost „comentată”. ”La Lorenna nu-mi place ca tot timpul isi ia blugi sau haine albe! Mi-ar placea sa mai iasa din albul acela, sa-si asorteze blugii cu un tricou, cu un sacou over-size. Sa demonstreze ca poate!”, a spus Bianca Rus, în emisiunea Teo Show.

Citeşte şi: Bianca Rus este în doliu. Cântăreaţa a pierdut o persoană dragă: „Am căzut din picioare când am aflat”

Lorenna sare la gâtul Biancăi Rus după ce a fost „comentată”

Artista nu a rămas indiferentă şi a izbucnit pe reţelele de socializare. ”Cine se crede asta, frate?! Aaaa, asta se crede la Bravo, ai stil! Doamne, multi ai in gradina si cati or mai sari gardul!!!”.

Scandalul a început încă de anul trecut! Minodora şi Lorenna au luat foc când Bianca Rus a spus într-o emisiune tv ca n-au gusturi vestimentare. Cele două au sărit la atac şi o taxează dur pe Bianca Rus.

E a doua oara cand fata asta imi pronunta numele. Zice ca nu stiu sa ma imbrac, important e sa stii sa canti daca esti artist. O rog sa puna mana sa studieze daca vrea sa cante, fata asta nu poate sa cante nimic, se strofoaca de foarte multi ani sa cante.

Ea poate sa se strofoce si sa faca orice in aceasta viata, unde nu e, Dumnezeu nu-ti da. Ea incearca si cu moda, si cu diferite scandaluri. Cand intra intr-un con de umbra, se agata de cate un artist. Bianca Rus, eu sunt o cantareata, tu nu poti canta! Tu si daca studiezi n-o sa canti ca nu e de la Dumnezeu.”, mărturisea Minodora.

Ea ma mai acuza acum ca ii furam spectacolele de la mare, in urma cu vreo 12 ani. Si ca i-am furat impresarul care era si iubitul ei, Viorel Irimescu. Cum sa prinda ea cantari cand ea facea playback pe vocea mea, pe piesele mele. Impresarul a avut o idila cu ea care s-a terminat brusc din cauza infidelitatilor ei.” , a declarat Lorenna, potrivit Star Popular.