Loretta Young, actriţa care a avut un copil în secret cu Clark Gable

Iar asta în urma unui pretins viol! Loretta stă mărturie că scandalurile de altădată de la Hollywood pot avea reverberaţii surprinzătoare şi azi.

RomaniaTV.net
03 nov. 2016, 12:21
Loretta Young, actriţa care a avut un copil în secret cu Clark Gable

A fost una dintre cele mai frumoase actrițe din Cetatea Filmului . Și-a făcut debutul pe marele ecran în 1917, pe când avea doar 3 anișori. Iar până la 40 de ani, a jucat în peste 100 de pelicule, pentru ca apoi să cunoască succesul și în televiziune, cu The Loretta Young Show, o emisiune extrem de urmărită de americani în anii ’50. Dar o asemenea frumuseţe nu putea avea o viaţă personală plictisitoare. Iar a ei chiar a depăşit aşteptările.

Citeşte şi  Cât au durat primele căsnicii ale vedetelor

În timpul filmărilor pentru pelicula The Call of the Wild, o Loretta de 23 de ani a început o aventură fierbinte cu superstarul Clark Gable, care avea 34 de ani şi era cât se poate de însurat. De fapt, era deja la al doilea mariaj, cel cu Maria Langham. Verigheta n-a oprit, însă, pasiunea amanţilor.

O pasiune fulgerătoare, care a rezultat într-un copil născut chiar în acelaşi an – o fetiţă pe nume Judy, venită pe lume în noiembrie 1935. Loretta a ascuns sarcina cât a putut, luându-şi apoi o vacanţă de câteva luni în Europa, pentru ca apoi să revină în Venice, California, şi să nască, trimiţându-i o telegramă lui Gable în care îl înştiinţa că născuse o fetiţă blondă sănătoasă.

Citește mai mult pe okmagazine.ro