LOTERIA BONURILOR FISCALE: Aplicaţia care te anunţă că ai câştigat

A fost lansată aplicaţia de smartphone care te anunţă dacă ai câştigat la Loteria Bonurilor Fiscale.

13 apr. 2015, 08:03
LOTERIA BONURILOR FISCALE: Aplicaţia care te anunţă că ai câştigat

AvocatNet.ro şi Facturis au lansat o aplicaţie gratuită care îi anunţă pe utilizatori dacă se numără printre câştigătorii Loteriei bonurile fiscale. Aplicaţii este gratuită şi foarte uşor de folosit: utilizatorii nu trebuie decât să înregistreze în sistem suma şi data înscris pe bonul fiscal.

 Romanii care vor sa afle rapid daca au castigat la Loteria bonurilor fiscale au la dispozitie aplicatia gratuita Loteria Bonurilor by AvocatNet.ro , disponibila online, prin care sunt anuntati daca se numara printre norocosi.  Mecanismul de functionare este foarte simplu: cetatenii trebuia sa ceara bonul fiscal de fiecare data cand merg la cumparaturi, apoi trebuie sa introduca datele de pe bon in aplicatie, iar programul ii notifica daca au castigat la extragerile organizate de Ministerul de Finante.

Pentru a putea fi folosita, utilizatorii trebuie doar sa se inregistreze cu datele de autentificare pe care le folosesc pe platforma AvocatNet.ro si sa introduca in aplicatie  suma inscrisa pe bonul fiscal, precum si data si judetul in care acesta a fost emis. Si utilizatorii care nu sunt inregistrati pe AvocatNet.ro pot sa utilizeze aplicatia, ei avand posibilitatea sa isi creeze un cont nou.

Ulterior, aplicatia  ii va informa pe utilizatori daca au fost castigatori ai extragerilor organizate de Ministerul de Finante.

Aplicatia este gratuita si poate fi gasita aici. se poate descarca in PlayStore si va aparea in curand si in iStore.

Loteria bonurilor fiscale consta in extragerea aleatorie de numere, pentru acordarea de premii in bani, persoanelor fizice rezidente si nerezidente in Romania care detin bonuri fiscale ce atesta cumpararea de bunuri sau servicii pe teritoriul Romaniei. Extragerile vor fi  de doua tipuri: ocazionale, de Paste sau de Craciun, si lunare.

Prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale va fi una ocazionala si se va desfasura a doua zi de Paste, pe data de 13 aprilie 2015, cu un fond de premiere de 1 milion de lei. Prima extragere lunara pentru anul in curs este prevazuta pentru luna iulie 2015.