LOTERIA BONURILOR FISCALE. Primii câştigători şi-au ridicat banii de la Ministerul Finanţelor

Ministerul Finanțelor Publice a plătit, vineri, cele 94 de premii aferente extragerii ocazionale a Loteriei bonurilor fiscale, organizate în data de 28 iunie 2015, la care au participat bonurile fiscale emise în intervalul calendaristic 29 martie - 31 mai 2015.

28 sept. 2015, 13:20
LOTERIA BONURILOR FISCALE. Primii câştigători şi-au ridicat banii de la Ministerul Finanţelor

Suma netă totală plătită de minister pentru fiecare câștigător se ridică la 8.496 lei.

Valoarea brută a unui premiu este de 10.000 de lei, ca urmare a împărțirii fondului de premiere de un milion de lei la numărul maxim de 100 de câștigători. Cele 100 de bonuri câștigătoare au fost stabilite în cadrul celei de a doua etape de selecție — extragerea organizată în data de 6 august 2015, conform prevederilor OUG 10/2015, cu modificările și completările ulterioare. Lista cu cele 100 de bonuri câștigătoare este publicată pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice”, se arată într-un comunicat al MFP.

Însă, în urma acțiunilor de verificare a autenticității bonurilor fiscale câștigătoare de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală, au fost invalidate 6 bonuri fiscale, în condițiile în care au fost constatate împrejurări privind săvârșirea unor fapte de natură penală pentru care au fost sesizate organele penale competente. Din aceste motive, plata celor 6 premii a fost suspendată, în conformitate cu prevederile legale.

CITEŞTE ŞI LOTERIA BONURILOR FISCALE: Tragere specială de Sărbători