LOTERIA BONURILOR FISCALE. Vezi câţi români au revendicat premiul, după extragerea din februarie 2016

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Numărul cererilor de revendicare depuse pentru extragerea Loteriei bonurilor fiscale din 21 februarie 2016 este de 12, nefiind astfel depășit numărul maxim, de 100 de premii, stabilit de lege, informează Ministerul Finanțelor Publice printr-un comunicat remis, vineri, AGERPRES.

RomaniaTV.net
08 apr. 2016, 17:33
LOTERIA BONURILOR FISCALE. Vezi câţi români au revendicat premiul, după extragerea din februarie 2016

LOTERIA BONURILOR FISCALE. În urma extragerii au fost desemnate câștigătoare bonurile fiscale emise în 11 ianuarie 2016, având valoarea de 312 lei.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Valoarea unui premiu, rezultată ca urmare a împărțirii fondului lunar de premiere, în cuantum de un milion de lei, la numărul total al bonurilor fiscale câștigătoare revendicate în termenul legal de 30 de zile de la data extragerii, este de 83.333 lei, venit la care se aplică cota de impozit de 16%.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Ministerul Finanțelor Publice va plăti premiile în termenul prevăzut de lege, respectiv 60 de zile de la expirarea perioadei de revendicare, cel mai târziu 21 mai 2016, după verificarea prealabilă de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală, prin direcțiile regionale antifraudă fiscală, a autenticității și realității bonurilor fiscale depuse în vederea revendicării premiilor.