LOTERIA BONURILOR FISCALE: Care este bonul câştigător

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise între 1 şi 28 februarie 2017 este programată duminică, 19 martie 2017, informează Ministerul Finanţelor Publice. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. 

RomaniaTV.net
19 mart. 2017, 08:57
LOTERIA BONURILOR FISCALE: Care este bonul câştigător

UPDATE: Bonurile de 361 de lei din 1 februarie sunt câştigătoare. La extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale de duminică, 19 martie, au ieşit din urne numerele 1 reprezentând ziua de emitere (1 februarie) şi 361 reprezentând valoarea bonurilor câştigătoare – între 361 şi 361,99 lei.

După centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare. 

LOTERIA BONURILOR FISCALE 19 MARTIE 2017. Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 19 martie 2017, va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare. 

LOTERIA BONURILOR FISCALE 19 MARTIE 2017. Extragerea din prima etapă de selecţie a câştigătorilor Loteriei bonurilor fiscale din 19 martie va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19:00. 

Extragerea va avea două etape. În prima etapă va fi extrasă bila pentru determinarea zilei bonurilor câştigătoare, cu numere de la 1 la 28 iar în etapa a doua vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câştigătoare. 

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. ‘Loteria Română’ (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile. 

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF. 

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat. Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câştigătoare în prima etapă de selecţie, va elibera o copie a acestora cu menţiunea ‘conform cu originalul’, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. 

Lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP şi ANAF.