Loteria Româna s-a digitalizat! Jocurile Românilor 6/49, 5/40 si Joker ale Loteriei Române sunt disponile ONLINE prin Amparcat.ro

Pentru prima dată în istoria Loteriei Române jucătorii pot achiziționa și online bilete la jocurile loteristice tradiționale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc.

21 iul. 2023, 11:58
Loteria Româna s-a digitalizat! Jocurile Românilor 6/49, 5/40 si Joker ale Loteriei Române sunt disponile ONLINE prin Amparcat.ro

Loteria Română a demarat încheierea de parteneriate pentru vânzarea biletelor loto, prin intermediul unor aplicații online, AMPARCAT.RO fiind prima aplicație care este în prezent disponibilă jucătorilor.

Aplicatia AmParcat este disponibila gratuit pe Play Store, App Store si HUAWEI AppGallery.

Prețul biletelor este același cu cel din agențiile loto, iar câștigurile se achită prin simpla prezentare cu ajutorul telefonului a biletului electronic achizitionat prin aplicatia AmParcat, ca și în cazul biletelor jucate în agențiile loto, conform Regulamentului privind organizarea și administrarea jocurilor de tip loto tradițional în vigoare, în orice agenție loto proprie sau mandatară/la casieriile reședință de județ/la sediile Punctelor de Lucru Județene sau la casieria centrală a Loteriei Române, în funcție de valoarea acestora.

Pana acum sunt aproximativ 3000 de castigatori ce au achizitionat bilete LOTO ONLINE! Numarul de castigatori cu bilete ONLINE creste simtitor la fiecare extragere.

”Prin acest proiect am creat posibilitatea jucătorilor de a fi doar la un click distanță de jocurile loto, răspunzând astfel exigențelor tuturor categoriilor de participanți, prioritatea noastră fiind îmbunătățirea permanentă a experienței jucătorilor în relația cu produsele companiei. Am sentimentul că împărtășim acest nou început împreună cu jucătorii noștri aceasta fiind doar una dintre etapele pe care le aveam de parcurs în ceea ce ne-am propus să realizăm în viitor.  Ionuț-Valeriu Andrei, Director General C.N. “Loteria Română” S.A.
Premieră în România: Biletele la loterie vor putea fi cumpărate online! Jucătorii le vor putea achiziționa de pe aplicația Amparcat
Acum orice cetatean roman ce se afla pe teritoriul tarii poate sa isi incerece norcul prin achizitionarea biletului LOTO ONLINE prin Amparcat, fara sa mai trebuiasca sa se deplaseze catre un punct fizic de vanzare. Achizitionarea unui bilet LOTO este acum la cateva simple CLICK-uri distanta!

Vom reveni cu informatii despre evolutia digitalizarii Loteriei Romane si a functionalitatilor si serviciilor pe care le va pune la dispozitia cetatenilor in conformitate cu cele mentionate de Directorul General al C.N. “Loteria Română” S.A.