Premieră în România: Biletele la loterie vor putea fi cumpărate online! Jucătorii le vor putea achiziționa de pe aplicația Amparcat

Premieră în România! Jucătorii pot să achiziționeze și online bilete la loterie.

05 iul. 2023, 19:54

Pentru a achiziționa bilete online la jocurile loteristice tradiţionale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc, jucătorii trebuie să acceseze secțiunea dedicată a site-ului oficial al Loteriei Române.

Citește și REZULTATE LOTO 2 IULIE 2023. Report de 150.000 de euro la categoria I

„Pentru prima dată în istoria Loteriei Române jucătorii pot achiziţiona şi online bilete la jocurile loteristice tradiţionale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc, prin accesarea secţiunii dedicate a site-ului oficial al Loteriei Române, respectiv www.loto.ro. Loteria Română a demarat încheierea de parteneriate pentru vânzarea biletelor loto, prin intermediul unor aplicaţii online, amparcat.ro fiind prima aplicaţie care este în prezent disponibilă jucătorilor”, se arată într-un comunicat al companiei.

Preţul biletelor este acelaşi cu cel din agenţiile loto, iar câştigurile se achită, ca şi în cazul biletelor jucate în agenţiile loto, conform Regulamentului privind organizarea şi administrarea jocurilor de tip loto tradiţional în vigoare, în orice agenţie loto proprie sau mandatară/la casieriile reşedinţă de judeţ/la sediile Punctelor de Lucru Judeţene sau la casieria centrală a Loteriei Române, în funcţie de valoarea acestora.

Citește și Ce va face cu banii femeia care a câștigat cel mai mare premiu din istorie la Loto 6/49. Și-a ridicat premiul după doar câteva ore

„Prin acest proiect am creat posibilitatea jucătorilor de a fi doar la un click distanţă de jocurile loto, răspunzând astfel exigenţelor tuturor categoriilor de participanţi, prioritatea noastră fiind îmbunătăţirea permanentă a experienţei jucătorilor în relaţia cu produsele companiei. Am sentimentul că împărtăşim acest nou început împreună cu jucătorii noştri aceasta fiind doar una dintre etapele pe care le aveam de parcurs în ceea ce ne-am propus să realizăm în viitor”, a declarat Ionuţ-Valeriu Andrei, directorul general al CN „Loteria Română”.

Poți descărca și tu aplicația Amparcat pentru Iphone și Android.