Loterie: Francezii nu se prezintă să ridice premii de milioane de euro

De şase săptămâni  loteria franceză aşteaptă să apară omul care a câştigat 3,5 milioane de euro la extragerea din 25 ianuarie. Dacă nu apare în două săptămâni, pierde tot. Curios lucru, cazul nu e deloc singular.

RomaniaTV.net
13 mart. 2012, 10:32
Loterie: Francezii nu se prezintă să ridice premii de milioane de euro

Tot ce se ştie despre potenţialul milionar este că şi-a validat biletul undeva într-un departament din Nord. Conform legii, câştigătorii au la dispoziţie 60 de zile ca să revendice câştigul.

Cu şase luni în urmă, persoana care a câştigat nici mai mult nici mai puţin de opt milioane de euro, cu un bilet jucat în micuţa localitate La Chasse-Dieu din Hautte Loire, nu s-a prezentat niciodată să ceară banii. Iar dacă ne uităm şi mai mult în urmă, cifrele sunt de-a dreptul bizare. În ultimii 20 de ani 21 de câştigători nu s-au prezentat în Franţa să revendice câştiguri mai mari sau echivalente cu 1 milion de euro. „E vorba de persoane care nu află că au câştigat,spune pentru Le Parisien un reprezentant al loteriei. În general, câştigătorii apar în primele două săptămâni. O singură dată un mare câştigător s-a prezentat în ultimul moment. Auzise la radioul din maşină că nu a apărut câştigătorul şi s-a uitat din curiozitate la biletul pe care îl mai avea în buzunar. Aşa a aflat că e mai bogat cu patru milioane de euro.”