LOTO 2019. A dat lovitura la LOTO cu un bilet norocos incredibil. Suma este absolut uriaşă

Publicat: Miercuri, 12 Iunie 2019 17:22 // Actualizat: Miercuri, 12 Iunie 2019 17:22 // Sursa: romaniatv.net

LOTO 2019. A dat lovitura la LOTO cu un bilet norocos incredibil. Suma este absolut uriaşă. A fost câştigat un nou jackpot uriaş. Bietul câştigător a fost descoperit marţi seara. Românii nici nu pot visa la asemenea sume astronomice.

LOTO 2019. A dat lovitura la LOTO cu un bilet norocos incredibil. Suma este absolut uriaşă.  Jackpot-ul uriaş în valoare de 123 de milioane de lire sterline de la loteria EuroMillions a fost câştigat marţi seară de deţinătorul unui bilet jucat în Marea Britanie, a anunţat miercuri Loteria Naţională din această ţară.

Un purtător de cuvânt al Loteriei Naţionale a declarat că acest câştig îl plasează pe norocosul jucător pe a treia poziţie în topul celor mai mari câştiguri la loterie în Marea Britanie.

Jucătorii din Marea Britanie au fost îndemnaţi să îşi verifice tichetele pentru a afla dacă pot revendica marele premiu.

″Anul acesta a fost cu adevărat incredibil pentru jucătorii la EuroMillions din Marea Britanie, patru câştigători ai jackpot-ului de pe aceste meleaguri″⁣, a declarat Andy Carter, consilier în cadrul Loteriei Naţionale.

LOTO 2019. A dat lovitura la LOTO cu un bilet norocos incredibil. Suma este absolut uriaşă.  Patrick şi Frances Connolly, un cuplu din Irlanda de Nord, a câştigat 114,9 milioane de lire sterline la loteria EuroMillions la extragerea de Anul Nou. Ade Goodchild a dat lovitura în martie, câştigând 71 milioane de lire sterile la aceeaşi loterie, iar deţinătorul anonim al unui bilet a revendicat premiul de 35,2 milioane în luna aprilie, a amintit Carter.

Numerele câştigătoare extrase marţi seară au fost: 25, 27, 39, 42 şi 46, iar numerele speciale EuroMillions Lucky Star au fost 11 şi 12.

Recordul actual pentru cel mai mare câştig obţinut la loterie în Marea Britanie, în valoare de 161 de milioane de lire sterline, este deţinut de Colin şi Chris Weir din Largs, o localitate din North Ayrshire, Scoţia, care au jucat la EuroMillions în 2011. Cuplul, care a făcut o donaţie de 1 milion de lire pentru Partidul Naţional Scoţian (SNP), a anunţat divorţul în luna aprilie.

LOTO 2019. A dat lovitura la LOTO cu un bilet norocos incredibil. Suma este absolut uriaşă.  Adrian şi Gillian Bayford din Suffolk, au câştigat la loterie în august 2012 peste 148 de milioane de lire sterline. Ei s-au separat un an mai târziu, aminteşte Press Association.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
extragere loto loto loto 2019 numere loto
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7834
RON
21 Feb
noapte 3 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H