Lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva, dat în circulaţie

Lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva a fost deschis circulaţiei, potrivit imaginilor postate în urmă cu cinci minute pe pagina de Facebook a CNAIR.

14 aug. 2019, 15:37
Lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva, dat în circulaţie

Începând de miercuri, se va putea circula pe autostradă pe tronsonul Şoimuş – Ilia.

„Pentru a deschide circulației cei 22 de km aferenți lotului 4, CNAIR a preluat în baza unui proces verbal de predare – primire cei 800 de m aferenți lotului 3 care fac posibilă circulația între acest sector de autostradă și rețeaua de drumuri naționale existentă. Precizăm că până la recepționarea lucrărilor de pe lotul 3, CNAIR va asigura desfășurarea circulației în condiții de siguranță pe cei 800 de m preluați. În baza unui plan pentru management al traficului stabilit împreună cu Poliția Rutieră, CNAIR va avea responsabilitatea doar pentru eventualele deteriorări cauzate de traficul rutier (parapete, marcaje sau semnalizări verticale). Orice altă problemă legată de structura drumului rămâne în continuare în responsabilitatea Antreprenorului”, anunță CNAIR, într-un comunicat.

Autoritățile au decis deschiderea circulației pe lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva, după vizita pe care ministrul Transporturilor a efectuat-o marți în Hunedoara. Răzvan Cuc s-a plimbat pe cei 43 de kilometri de autostradă care puteau fi dați în folosință încă de luni. Bretelele de acces de pe acest tronson țin însă de lotul 3, astfel că Ministerul Transporturilor și CNAIR au cerut o recepție parțială pentru cele două bretele.
l