„Love Building”, în competiţia oficială a Festivalului Internaţional de Film de la Tirana

"Love Building", debutul în lungmetraj al regizoarei Iulia Rugină, a fost selectat în competiţia oficială a celei de-a 11-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Tirana (Albania), care se va desfăşura între 23 şi 31 octombrie.

RomaniaTV.net
11 oct. 2013, 14:20
„Love Building”, în competiţia oficială a Festivalului Internaţional de Film de la Tirana

Totodată, după ce va fi prezentat la Festivalul de Film de la Varşovia (11 – 20 octombrie), lungmetrajul „Love Building”, de Iulia Rugină, rămâne în Polonia, unde va fi prezentat la cea de-a 11-a ediţie a Tofifest International Film Festival din Torun. Filmul este inclus în secţiunea New Romanian Cinema.

Filmul produs de ActorieDeFilm.ro a avut prima întâlnire cu publicul din România în luna aprilie, la cea de-a noua ediţie a Festivalului Internaţional Bucureşti (B-EST). Prezentat în competiţia B-EST 2013, „Love Building” a obţinut premiul publicului şi menţiunea specială a juriului. În luna iunie, „Love Building” s-a întâlnit cu publicul clujean la Festivalului Internaţional de Film Transilvania, unde a fost prezentat în cadrul Zilelor Filmului Românesc.

„Love Building” este o comedie dramatică, a cărei acţiune are loc într-o tabără menită să „repare” relaţii de cuplu ajunse într-un moment critic. 14 cupluri ajunse în impas, ajutate de cei trei pshihoterapeuţi şi traineri ai taberei, interpretaţi de Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă, încearcă să-şi reconstruiască poveştile de dragoste, participând la o serie de teme şi exerciţii.