Lovit mortal, chiar lângă trecerea de pietoni. Un bărbat a decedat sub ochii prietenului, imagini surprinse de camere VIDEO

Un bărbat din Maramureş a murit chiar sub ochii prietenului său, după ce a fost izbit de o mașină chiar lângă trecerea de pietoni, în localitatea Lăpuşel.

09 dec. 2019, 07:33
Lovit mortal, chiar lângă trecerea de pietoni. Un bărbat a decedat sub ochii prietenului, imagini surprinse de camere VIDEO

Cei doi bărbați se îndreaptă spre trecerea de pietoni, lasă o mașină să treacă, apoi unul dintre ei începe traversarea chiar pe lângă trecere. Când este în mijlocul drumului observă o mașină care vine spre el. Imaginile suprind momentul în care șoferul frânează, dar nu poate evita pietonul. Îl lovește în plin și îl aruncă câțiva metri. Medicii nu au putut decât să constate decesul.

Mașina se oprește la zeci de metri după trecerea pentru pietoni.

Potrivit vasiledale.ro, verificările efectuate până în acest moment de polițiștii care au intervenit la accidentul de circulație produs pe raza localității Lăpușel au relevat că pietonul, care traversa pe trecerea pentru pietoni, a fost surprins de un autoturism condus de o femeie de 39 de ani.

În urma impactului, pietonul, de 73 de ani, a decedat. Conducătoare auto nu se afla sub influența alcoolului.