Lovită de UEFA şi sărăcită de FRF. Steaua, obligată să plătească o sumă uriaşă Pandurilor

Steaua lui Gigi Becali traversează una dintre cele mai nefaste perioade ale sale. După problemele legate de siglă, nume şi palmares şi sancţiunea dictată miercuri de UEFA, roş-albaştrii se văd în situaţia de a scoate din conturi o sumă uriaşă, pentru a o plăti clubului Pandurii Tg. Jiu, conform unei hotărâri a FRF.

26 feb. 2015, 10:52
Lovită de UEFA şi sărăcită de FRF. Steaua, obligată să plătească o sumă uriaşă Pandurilor

Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF a luat o hotărâre care afectează grav bugetul Stelei, echipa campioană fiind obligată la plata a 500.000 euro plus TVA, către Pandurii Tg. Jiu, în contul transferului mijlocaşului la Al Hilal, în vara anului trecut.

Decizia vine ca urmare a unei clauze existente în contractul de transfer al lui Pintilii de la Steaua la Pandurii, care a avut loc în mai 2012. Fotbalistul a fost vândut pentru 850.000 euro, dar gruparea gorjeană ar fi trebuit să primească 20 la sută dintr-un eventual transfer în străinătate al jucătorului.

Citeşte şi GIGI BECALI strânge cureaua. Le-a dat ULTIMATUM jucătorilor Stelei

Cum de la transferul lui Pintilii la Al Hilal (2,5 milioane euro, suma de transfer) au trecut aproape nouă luni, iar Steaua nu a virat niciun ban în contul gorjenilor, şefii de la Pandurii s-au adresat comisiilor FRF, care acum i-au obligat pe stelişti la plată. Decizia nu este însă definitivă, Steaua având dreptul la recurs.