LOVITURA care a băgat în COMĂ un campion la atletism. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere

Un campion la atletism se află în comă de zece zile după o altercaţie într-un bar. Iniţial, o rudă a tânărului a anunţat că sortivul a murit, dar medicii a negat informaţia, completând însă că este un stare foarte gravă. Jurnaliştii unui ziar local au intrat în posesia înregistrărilor camerelor de supraveghere din clubul respectiv, fiind vizibil momentul în care bărbatul a primit pumnul care l-a făcut să cadă cu capul de asfalt.

02 oct. 2013, 09:48

Ştefan Pavel, un atlet în vârstă de 26 de  ani, a intrat în comă după ce în data de 22 septembrie s-a lovit la cap după o bătaie cu un alt bărbat.

Citeşte şi Campion la atletism a intrat în comă după ce a primit un pumn şi s-a lovit la cap

Cotidianul Bună Ziua Iaşi a intrat în posesia imaginilor surprinse de camerele de supraveghere în noaptea incidentului, fiind vizibil momentul în care tânărul cade la pământ şi nu se mai ridică. Aproape 10 zile bărbatul a stat în comă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

În data de 22 septembrie, două persoane care se cunoşteau, pe fondul consumului de alcool s-au agresat reciproc. Cercetările în aceste momente sunt în curs de desfăşurare. Agresorul a fost identificat. Urmează a fi audiat de poliţie. Toate persoanele care au fost martore au fost audiate„, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iaşi.

Atletul era campion national şi specialist în probele de 100, 200, 400 si 4 x 400  de metri. Acesta a participat la zeci de competiţii interne şi internaţionale unde a câştigat numeroase cupe şi medalii.

 

loading...