Lovitură cruntă pentru Gabi Bădălău. Ce a decis instanța în privința domiciliului celor doi copii pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au avut parte de un divorț care a fost presărat cu multe scandaluri. Și-au aruncat vorbe grele și s-au certat ca la ușa cortului. Mai mult, cei doi s-au războit în privința celor doi copii. Instanța a decis cu cine vor locui băieții lor de acum încolo.

18 nov. 2022, 10:06
Lovitură cruntă pentru Gabi Bădălău. Ce a decis instanța în privința domiciliului celor doi copii pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au avut parte de un divorț care a fost presărat cu multe scandaluri. Separea celor doi nu a fost una ușoară, iar cei doi și-au aruncat vorbe grele. În timp ce Gabi își dorea ca cei mici să rămână la el, Claudia Pătrășcanu afirma sus și tare că cei mici trebuie să locuiască cu ea.

Cu cine vor locui cei doi copii

La începutul acestei luni, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au reîntâlnit în sala de judecată pentru a pune la punct mai multe detalii legate de cei mici, mai exact pensia alimentară, dar și detalii legate de domiciliul acestora. Războiul părea departe de final și asta pentru că Gabi Bădălău afirma despre Claudia că este o persoană parșivă și a declarat că își dorește foarte mult ca cei mici să locuiscă împreună cu el. Nici Claudia nu s-a lăsat mai prejos spunând că fii lor trebuie să crească alături de mamă și asta pentru că cei mici sunt influențați negativ de tatăl lor și de fiecare dată când merg în vizită la el se comportă foarte urât la întoarcere cu ea. Instanța însă a decis, iar micuții vor rămâne cu mama lor.

,,Simt că m-am liniștit în totalitate, îmi vine să sărut pământul și chiar acum mă opresc la biserică. M-am îmbrăcat rapid și vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu, atât! (…) Mai făceam câte ceva prin casă și dintr-o dată am primit vestea. N-am cuvinte. Vreau să-mi iau copiii în brațe, abia aștept să-i iau de la școală. Știam că era imposibil să nu rămână copiii lângă mamă, doar că au fost presiuni, a fost acest război creat. (…) La început probabil că da (n.r. am avut emoții), știind foarte multe situații neplăcute. Mai auzeam și eu ce se întâmpla în țara noastră, dar pe parcurs am realizat că este imposibil, mai ales că eu știu foarte bine ce fel de om sunt, ce fel de mamă. Întotdeauna binere învinge răul și știu că Dumnezeu nu ar fi permis acest lucru.”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

Citește și: Horoscop WEEKEND 18-20 noiembrie 2022. Schimbari in relatii, cheltuieli neprevăzute cu un cadou

Gabi Bădălău, vorbe grele la adresa Claudiei Pătrășcanu

Se pare că lucrurile nu par să se liniștească deloc între cei doi, iar cuvintele dure aruncate unul altuia sunt la ordinea zilei. Chiar dacă cei doi au divorțat se pare că semne de împăcare și de o relație bună pentru copiii lor nu există.

„Iese cu ochii plini de lacrimi din sala de judecată și vă spune ce mamă bună este ea! Diabolică! Om mai perfid, viclean și ipocrit nu am văzut!”, a spus Gabi Bădălău în urmă cu ceva timp.

Eu voi merge până în pânzele albe, orice s-ar întâmpla, ceva ce știu că nu îi avantajează pe cei mici, voi merge mai departe, nu voi face apel, voi merge la Mama și Copilul, la CEDO, în cazul în care se va întâmpla ceva ce nu-i avantajează pe cei mici. Trebuie să merg până în pânzele albe!”, a mai spus Claudia Pătrăşcanu cu ceva timp în urmă, înainte ca instanta să decidă unde rămân copii,

Citește și:Șoferița beată care a încurcat pedalele Mercedesului şi a ucis două fete în Sectorul 2 din Bucureşti face sărbătorile acasă