Șoferița beată care a încurcat pedalele Mercedesului şi a ucis două fete în Sectorul 2 din Bucureşti face sărbătorile acasă

Șoferița beată care a ucis două fete aflate pe trotuar după ce a încurcat frâna cu acceleraţia Mercedesului pe care îl conducea a primit o veste incredibilă. Marcela Leonte va petrece sărbătorile în linişte alături de familie. Judecătorii şi-au dat termen până la 11 ianuarie 2023 pentru redactarea şi pronunţarea hotărârii.

18 nov. 2022, 09:40
Șoferița beată care a încurcat pedalele Mercedesului şi a ucis două fete în Sectorul 2 din Bucureşti face sărbătorile acasă

Șoferița beată care a încurcat pedalele Mercedesului şi a ucis două fete pe o stradă din zona Andronache, în Sectorul 2 din Bucureşti, face sărbătorile acasă. Judecătorii au prelungit măsura controlului judiciar luată faţă de Marcela Leonte.

„Având nevoie de timp pentru a delibera, redacta şi pronunţa hotărârea, conform art. 391 alin.1 Cod de procedură penală, va stabili termen pentru redactarea şi pronunţarea hotărârii la data de 11.01.2023. Constată legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar luate faţă de apelanta inculpată Leonte Marcela. Menţine măsura controlului judiciar luată faţă de apelanta inculpată Leonte Marcela. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 16.11.2022”, a decis Curtea de Apel. Așa că șoferița ucigașă poate petrece relaxată sărbătorile de iarnă, la munte sau în sânul familiei, potrivit spynews.ro.

Citeşte şi: Accident pe DN 6 între un TIR și un autoturism. Victimele au avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare

În luna august, magistraţii Judecătoriei Sectorului 2 au condamnat-o pe Marcela Leonte la 4 ani şi 6 luni închisoare cu executare însă Marcela Leonte a făcut apel. La termenul din noiembrie, judecătorii au amânat procesul în ianuarie 2023 şi au prelungit controlul judiciar pentru Marcela Leonte.

Citeşte şi: Ce tupeu! Șoferița care a ucis două fetițe în zona Andronache din Capitală vrea pedeapsă cu suspendare

În România, uciderea din culpă de pedepsește cu închisoarea de la 1 la 5 ani. Marcela Leonte a primit 4 ani și șase luni pentru că s-a urcat la volan deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Dacă nu va comite nicio infracțiune în arest, femeii i se vor scădea din pedeapsă cele șase luni pe care le-a petrecut în arestul la domiciliu și astfel va mai avea de executat doi ani.